Rendeltem egy aranygyűrűt, amire befizettem az előleget. úgy volt, hogy mire kell, addigra megérkezik. Két nappal az esemény előtt bejelentik, hogy hát sorry, de mégse jön meg időre :S Ezen elkeseredtem. Most, egy héttel az eredetileg megbeszélt időpontra megérkezett, telefonáltak, de mondtam,h csak holnap tudok érte menni. Az eladó besértődött, ás rám csapta a telefont. Jogosan?
2013. jún. 27. 14:41
1/9 anonim válasza:
nincs igaza az eladónak,ők késtek vele. ha te nem tudsz azonnal,amikor hívnak menni,csak másnap,akkor ő szépen vegye tudomásul. hihetetlen ,h még ő van felháborodva.
2013. jún. 27. 14:54
2/9 anonim válasza:
Egy eladónak, aki szolgáltatást nyújt, szánom-bánom elnézést bocsánat módon kéne ilyen keveredés után hozzáállnia, de mivel nem teszi, pocsék üzletember. Aki szolgáltat, sosem tehet úgy, hogy a vevő, ügyfél tesz neki szívességet. Még ha úgy gondolja, akkor sem.
2013. jún. 27. 14:57
3/9 anonim válasza:
nem ertem miert nem mindegy neki mikor hozod el? En bemennek es mondanam h beszelni szeretnek a felettesevel, mert ugy gondolod h a tortentek utan nem engedhet meg maganak ilyen magatartast
bar en ilyen vagyok, kiverem a hisztit ha igazam van, en vendeglatasban dolgozom es barmennyire is bunko a vendeg nem vagyok vele ilyen tiszteletlen..
2013. jún. 27. 15:01
4/9 A kérdező kommentje:
Én is kivertem, bár csak egy diplomaosztóra lett rendelve, mint ajándék, de most olyan rosszul érzem magam,h szemét vagyok :S
2013. jún. 27. 15:04
5/9 anonim válasza:
Néha nem értem, hogy az ilyen kereskedőknek hogyan nem esik ki a szájából a kenyér... Szerintem bátran küldd el az anyukájába amikor átveszed a cuccot.
2013. jún. 27. 15:20
6/9 anonim válasza:
Én besétálnék és miutan.kiadja a gyurut kernem a panaszkonyvet.
2013. jún. 27. 15:24
7/9 anonim válasza:
Kíváncsi leszek ezek után hogyan fog viselkedni holnap, amikor átadja a gyűrűt. Ha akkor is flegma/bunkó, akkor igenis kérd el a panaszkönyvet és írd le a késéstől kezdve a telefonig és a flegmaságig az egész sztorit!
Neki az a dolga, hogy megnyerő legyen és eladjon, ha problémás a holnapi átvétel, akkor elmondja normálisan, hogy mi a probléma ezzel, nem pedig rád csapja a telefont!
Ne te érezd magadat rosszul, nem hinném, hogy olyan nagy cucc egy gyűrűt plusz egy napig őrizni.
2013. jún. 27. 16:14
8/9 anonim válasza:
én is a panaszkönyvhöz folyamodnék
2013. jún. 27. 16:30
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek az eddigi válaszokat. Lehet, hogy kicsit túlkomplikálom a dolgot, meg sokat panaszkodom miatta, de én szerettem volna azt a gyűrűt a diplomaosztóra, mert nem biztos, hogy lesz még...:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!