Csak én vagyok ilyen peches? 17f
Figyelt kérdés
Na kezdem a legfrissebbel. Van egy app ahol lehet nyerni cuccokat. 2 ember volt online és olyan kaparós sorjegyhez tudnam hasonlítani. 2!!Ember vol online én meg mégvalaki és 1:100000 esélye hogy nyersz 500 eurót. Akarok rákattintani, azt írja ki hogy ezt a nyereményt már megnyerte valaki 2mp ezelött semmit nem írt ki. Tegnap ugye voltak meccsek és csak úgy poénból bekarikáztam 7 meccset, (beleértve a magyar-andorra meccset is)nem mentem fogadni, és mind bejött volna kiszámoltam ha 300 forintal fogadok, nyerek 100.000 forintot. 3 hónapja elkezdem volna edzeni de 1 hét utan kiderült hogy nem bírja a szívem. Mindenki aránylag szép a családban de nekem mindenből a legszarabb jutott. 13cm farok ráadásul görbe is. Aránytalan arc 175cm vagyok ami elég alacsony. Az első barátnőmről ne is beszéljünk...2017. jún. 10. 10:06
1/1 anonim válasza:
Figyelj van ez így néha hogy semmi nem jön össze de megadom a legjobb tippet amit tudok (lehet hogy kicsit sablonos lesz de ez segít) a lényeg hogy csak próbálkozz a végtelenségig mert ami nem jött be elsőre azt lehet 1000 próba után már eléred, komolyan életed legroszabb döntése ha azon elmélkedsz mi nem ment vagy hogy miben nem vagy jó, na de a lényeg nem a múltban élsz tehát azt felejtsd is el A TE CÉLOD HOGY A JELENBEN ÉS A JÖVŐBEN IS PRÓBÁLJ MEG MINDENT POZITÍVAN LÁTNI és addig keresni valamit amiben jó vagy amíg csak lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!