Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez miatt lelkiismere...

Miért van ez miatt lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés
Nemrég voltunk kint így sulis szinten angliában,40 fontot kaptam.anyuék mondták hogy nekik semmit se vegyek stb de mégis vettem pár apróbb dolgot.és hogy így hazaértem nagyon kevéslem és nagyon bánom hogy nem vettem többet,de pénzem már nem maradt amúgy se.mondták h nagyon örülnek meg nem kellett volna semmi,de mégis..az ember nem minden nap jár angliában...?
2010. máj. 18. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Relax, fiatal vagy még. Majd, ha lesz munkád és nyaralni jársz saját pénzeden, akkor ajándékokkal megrakodva gyere vissza. De most úgysem állt volna módodban ezt megtenni, szóval ne aggódj. :)
2010. máj. 18. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
ja ez de aranyos:D ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod:D anyukádék azt akarták h magadra költs de vettél nekik ajándékot és NAGYON ÖRÜLTEK neki : ennyi bőven elég :D
2010. máj. 18. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szándék a lényeg, nem a mennyiség :)
2010. máj. 18. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen. És nyugi,Ők ezzel is megelékszenek :)
2010. máj. 18. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,kicsit nyugisabb vagyok már.:P
2010. máj. 18. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!