Ha véletnen rálépek egy csigára órákig van lelkiismeret-furdalásom. Miért? L/15
Figyelt kérdés
nem dikert de rálek véletnen egy csigára vagy rámegyek biciklivel, órákig bánt a dolog.Ez normális?2010. júl. 25. 22:21
1/10 anonim válasza:
amúgy nekem is, meg akkor is mikor egy hangyát megölök, és utána belegondolok h de végülis nem is csinált semmit. amúgy az hülye kérdés h miért. hát.. mert. mi nem ismerünk, honnan tudhatjuk?
2/10 N.Balu válasza:
Mert erős benned az empátia és tiszteled az Életet. Ez nem baj, sőt. De egyszer majd meg kell tanulnod elnyomni, ha kell, a saját érdekedben.
4/10 A kérdező kommentje:
utolsó...értelmezd a kérdést!
2010. júl. 26. 21:01
5/10 anonim válasza:
Nem normális, de jó lenne, ha normális lenne. Erre felé haladunk. Még csak kevesen vannak, akik állat-testvéreinket ennyire szeretik, de mindenki ilyen lesz előbb, vagy utóbb.
6/10 anonim válasza:
A franciák meg megeszik a csigát...igaz,Al Bundy is megmondta,hogy a franciák hülyék.
7/10 anonim válasza:
NEM gondoltam komolyan azt, hogy állatkínzók azok akik rálépnek egy csigára. Tudom, hogy nem jó dolog véletlenül halálát okozni egy élőlénynek, de ilyen az élet. De nem szabad szorongani ilyen miatt, mert VÉLETLEN volt. Így van ez és nem tudsz ellene semmit se tenni...A tudatos élőlényöldöklés viszont más dolog, na akkor jöhet a lelkiismeret meg a szégyen, hogy képes az ember bántani egy érző lényt...
SZóval ne bánkódj...de jó dolog, ahogy írta előző válaszoló, hogy van benned egy kis empátia...
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a választ
de nem tehetek rola, olyan rossz, hogy meghal...sajnálom nagyon
2010. júl. 27. 12:57
9/10 anonim válasza:
(15/F) Nem nagyon érdekel egy nyomorék csiga meghallt és akkor mivan?? Eljön az apokalipszis???? De én inkàbb kikerülöm, mert nem akarom összekoszolni a csukàm!!!
10/10 anonim válasza:
Te nagyon lelkiismeretes lehetsz. Becsüld meg, hogy ilyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!