Hogy győzöd le a lustaságot?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 13:57
11/16 anonim válasza:
Az enyém is erősebb nálam, de szerencsére elég csikis :)
12/16 anonim válasza:
És biztos, hogy a lustaságod tényleg csak lustaság? Vagy valami nem okés a szervezetedben. Szedj egy kis vitamint, menj el vérvételre. Én mindig szidtam magam, hogy olyan lusta vagyok, aztán kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, és attól volt.
13/16 anonim válasza:
"A lustaság fél egészség!" Így mondták a nagy Okosok, szóval legyünk jó egészségesek, de ez csak FÉL egészség, a másik felét a munkával lehet beszerezni, azt meg fejben kell megbeszélned magaddal, hogyan csináld. Nekem a legegyszerűbb úgy, ha részletesen végiggondolom, hogy mit hogyan fogok csinálni. Szinte egy Forgatókönyv. ;-) További szép és egészséges napot!
16/16 anonim válasza:
Mennyi lusta ember XD
Én sem tudom legyőzni a lustaságot, mindig ő nyer, kivéve, ha valami felkelti az érdeklődésem. Az érdeklődés és a motiváció már simán kenterbe verik a lustaságot :D
Kár, hogy egyik sincs, mikor (pl. most) történelmet kéne tanulni +o(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!