Hogyan ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy egy kicsit hosszú, lesz de kérlek olvassátok végig. Van egy lovas tanya itt a közelemben, van egy jó ismerősöm aki ott dolgozik, rengeteget kiszoktam hozzájuk járni. Huszonpár évesek a munkatársai... Sokat vagyok ott, ezért jóba kellene velük lennem. December óta "ismerem" őket. De eddig csak odáig jutottunk, hogy köszönünk egymásnak, tudjuk kinek mi a neve, honnan jött stb. Nyáron mégtöbbet fogok kijárni. Hogyan tudnám elmélyiteni a dolgokat? Ne értsétek félre, nem akarok velük összejönni, csak szarul érzem magam mindig, amikor kint vagyok elég sokat, és pár kérdésen túl nem is tudok mit mondani nekik... Ha nem találok valamit, megkérdezem hol van. Stb. 14L2017. jún. 2. 18:28
1/1 anonim válasza:
Probáld jobban megismerni öket
Vagy több dologra kérdez rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!