Képzeletbeli barát?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Vannak barátaim, viszont az osztályommal nem vagyok túl jóba, de ugye az időm nagy részét velük töltöm az iskola miatt.
Az a helyzet, hogy nem szeretek velük beszélni, ezért mindig magam mellé képzelek egy embert, akihez beszélek. Ez csak olyan motyogás, szóval ők nem is hallják nagyon.
Én ezt a képzelt embert nem látom, nem hallom ahogy beszél, viszont elképzelem, hogy mit mond, vagy mit csinál, és így egész nap elvagyok vele.
Ez hülyeség?
2017. máj. 30. 18:46
1/3 anonim válasza:
Nem. De minek ehhez motyogni? Olyan ez mint az olvasás, megérted a szövet anélkül is hogy kimondanád.
2/3 A kérdező kommentje:
Jól érzem magam, hogy beszélek hozzà. Ha nem mondanàm hangosan akkor valótlannak tűnne.
2017. máj. 30. 21:29
3/3 anonim válasza:
Végül is megértem, az ember ahhoz szokott hozzá, hogy beszél. Szerintem tényleg nincs ezzel baj, de félő, hogy mit látnak ebből mások kívülről. Sokan nem értik, vagy nem olyannak értelmezik mint amilyennek leírtad, és nem lehet mindenkinek elmagyarázni, hogy miért teszed ezt. Pedig szerintem a legtöbb gondolkodó lény ugyanúgy folytat valamilyen ehhez hasonló kommunikációt, csak különböző formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!