Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Most ezzel mit kezdjek?...

Fiúk! Most ezzel mit kezdjek? Nem tudom hova tenni.

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Van egy fiú oszt.társam. Ez a fiú elég furán viselkedik velem. Megfenyegette az oszt.főnököm h mellém meg xy mellé kell ülnie. Erre feltűnően tiltakozott. Technikán amikor csináltunk morzsatálcát ő vitte az asztalokhoz a faléceket. Mondta a tanár h mindenkinek adjon 6-ot. Elóször nekem is adott 6-ot aztán gyorsan elkapott egyet előlem. Én meg kérdezem h:Mit csinálsz? Add már vissza! Aztán halál komoly arccal azt mondta h nekem csak öt jár, ennyi jut. Aztán megy a másik asztalhoz én meg utánaszólok:....! Aztán megint elismétli h nem jut több. Én meg várakozva ránézek hozzá dobogok a lábbal majd még határozottabban és hangosabban megismétlem a nevét aztán odadobott egyet. Mondom:Kösz! persze gúnyos felhanggal. Aztán épp amikor fűrészelek odajön a fogóval és azt mondja:Dönts hátra fejed hadd nézzem meg a fogaidat! Én meg mondom neki h menj már innen. 2-3 hete úgy összevesztem a lányokkal az osztályból h sírva fakadtam. Nem vagyok mimóza de nagyon megbántottak. Aztán a tanári asztalról az orgonából szedett le és a könyvemre rakta. Én ott ültem a padba. meg se kérdeztem h mi ez az egész csak lesöpörtem. Aztán mégegyszer megcsinálta. Újra lesöpörtem. Majd mégegyszer. Én meg rászóltam h most már takarodj! Erre megjátszott meglepődöttséggel elkezdi:Óóóó!!!! Te ilyet is tudsz? Aztán megkérdezi h cigizek-e. Én mondtam h nem. Erre kimentem a teremből. Néhány napja volt. Ő volt épp a hetes. Engem többször is felszólított h menjek ki a teremből mert szünetbe nem lehet bent maradni. Ez így is van de a többiekre nem szólt rá. És máskor is felhúz valamivel. De vigyorogva! mintha élvezné hogy idegesít!!! Ennyire utál?????????
2010. máj. 16. 20:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tetszel neki.Csak egy kicst furcsan mutatja ki az erzelmeit.Na meg persze egty kicsit dilisnek tunik.Beszelgess el vele es tudd meg mit erez irantad
2010. máj. 21. 15:35
 12/16 anonim válasza:
Miért söpörted le az orgonát?
2010. máj. 21. 20:38
 13/16 anonim válasza:
Tetszel neki és kész. Beszélj vele erről.
2010. máj. 22. 02:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Azért söpörtem le az orgonát mert láttam rajta h csak heccből rakta oda.
2010. máj. 22. 18:23
 15/16 anonim válasza:

Nagyon bejössz neki! Azért tiltakozott, amikor melléd akarták ültetni, mert minden fiú ezt csinálja azzal a csajjal, aki bejön neki, legalább is ilyen korban!

Megkérdezte, hogy cigizel-e: ez azt jelenti, hogy érdekli a véleményed, érdekli, milyen vagy. Én fogadni mernék rá, hogy fülig szerelmes beléd!

15/L

2010. jún. 1. 22:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti héten a suliban mikor kémián kísérleteztünk, vele kellett kísérleteznem meg egy másik lánnyal. Tanár ideadja a tömény kénsavas poharat. Azt mondja:Kérsz? tessék igyál! És még oda is tolta! Mondom kösz nem. Megnézném milyen arcot vágsz ahogy tömény kénsavat iszol!! Erre csak vigyorgott. Mikor öntöttem az egyik kémcsőbe vmi löttyöt el kezdi:VIGYÁZZ! De naon hangosan én meg persze majdnem köintöttem azt a löttyött. Azt mondja:Ügyes vagy. Mondom:Mi van?! Miattad volt! Erre:aha,persze.
2010. jún. 29. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!