Fiúk! Most ezzel mit kezdjek? Nem tudom hova tenni.
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Van egy fiú oszt.társam. Ez a fiú elég furán viselkedik velem. Megfenyegette az oszt.főnököm h mellém meg xy mellé kell ülnie. Erre feltűnően tiltakozott. Technikán amikor csináltunk morzsatálcát ő vitte az asztalokhoz a faléceket. Mondta a tanár h mindenkinek adjon 6-ot. Elóször nekem is adott 6-ot aztán gyorsan elkapott egyet előlem. Én meg kérdezem h:Mit csinálsz? Add már vissza! Aztán halál komoly arccal azt mondta h nekem csak öt jár, ennyi jut. Aztán megy a másik asztalhoz én meg utánaszólok:....! Aztán megint elismétli h nem jut több. Én meg várakozva ránézek hozzá dobogok a lábbal majd még határozottabban és hangosabban megismétlem a nevét aztán odadobott egyet. Mondom:Kösz! persze gúnyos felhanggal. Aztán épp amikor fűrészelek odajön a fogóval és azt mondja:Dönts hátra fejed hadd nézzem meg a fogaidat! Én meg mondom neki h menj már innen. 2-3 hete úgy összevesztem a lányokkal az osztályból h sírva fakadtam. Nem vagyok mimóza de nagyon megbántottak. Aztán a tanári asztalról az orgonából szedett le és a könyvemre rakta. Én ott ültem a padba. meg se kérdeztem h mi ez az egész csak lesöpörtem. Aztán mégegyszer megcsinálta. Újra lesöpörtem. Majd mégegyszer. Én meg rászóltam h most már takarodj! Erre megjátszott meglepődöttséggel elkezdi:Óóóó!!!! Te ilyet is tudsz? Aztán megkérdezi h cigizek-e. Én mondtam h nem. Erre kimentem a teremből. Néhány napja volt. Ő volt épp a hetes. Engem többször is felszólított h menjek ki a teremből mert szünetbe nem lehet bent maradni. Ez így is van de a többiekre nem szólt rá. És máskor is felhúz valamivel. De vigyorogva! mintha élvezné hogy idegesít!!! Ennyire utál?????????2010. máj. 16. 20:19
1/16 anonim válasza:
Én lány vagyok....nem,hogy utál,hanem ennyire tetszel valószínűleg neki! :-)
2/16 anonim válasza:
Valószínűleg tetszel neki, de 18 éves fejjel valóban elég hülye viselkedésnek tűnik számomra. :)
3/16 anonim válasza:
Szerintem is tetszel neki csak ilyen korban még nem tudja ezt jobban kimutatni. Ilyenkor még a többi fiú előtt ciki ha udvarol és szerintem nem is tudja még eldönteni, hogy mi játszódik le benne. Bár a mostani fiatalok máshogy reagálják le az ilyesmit, de ettől függetlenül szerintem tetszel neki. :)
4/16 A kérdező kommentje:
Huh...hát nem tudom. Szerintem nem rossz, mármint ahogy kinéz csak naon idegesít. Amikor látom h vigyorog olyankor még dühösebb leszek h rajtam szórakozik. Aztán ha ezt látja akkor még jobban élvezi h idegesít. Nem szeretem ezt. Ha tetszem neki akk mondja meg. Még ha nem tetszene akkor se röhögném ki vagy járatnám le a többiek előtt. Azt nem tudom h járnék-e vele. A többi fiúval totál idiótán viselkedik de ha egyedül van akk egész normális. Még várom a kommenteket! :) ja, és köszi az előzőket!
2010. máj. 16. 20:48
5/16 anonim válasza:
keress 0 pillanatot, amikor 1edül van, és hívd(ha kell rángasd a fülénél cibálva) és kérdezd meg, hogy miért csinja ezt.Erre vagy megmondja az igazat, v vmi olyat fog reagálni, h visszakérdez, h mit erre te elmondod, h hát azt, h folyton cseszeget, erre ha azt mondja, h nem tom miről beszélsz, mert ha ide juttok ez lesz, akkor mondod neki, h pontosan tudja mit, ha ekkor is értetlenkedik, hagyd ott a francba, és szard le a hülyeségeit
8/16 anonim válasza:
Szia!
Én is ilyesmi helyzetben vagyok (12 éves lány vagyok), és véleményem szerint 100%, hogy tetszel neki!Az a srác, aki velem viselkedik ehez hasonló módon, állítólag már vagy 3-4 osztálytársamnak elmondta, hogy szerelmes belém...Tehát veled is ez lehet a helyzet!
9/16 anonim válasza:
szerelmes beléd, vagy teccel neki csak hát nem nagyon tudja kimutatni
10/16 anonim válasza:
ez egy hülyegyerek szard le a fejét :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!