Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy szánod rá magad olyasmire...

Hogy szánod rá magad olyasmire amit utálsz?

Figyelt kérdés
Például tanulás, edzés vagy akármi
2010. máj. 16. 19:27
 1/10 anonim válasza:
Ki kell tűznöd egy célt magad elé!!pl én most tömeg közlekedéssel járok dolgozni,kitűztem magam elé télre egy autot és jo érzés tudni hogy fogy az idő addig:D:DÉs majd milyen jo lesz az a fagyban..
2010. máj. 16. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Többnyire sehogy. Az utolsó pillanatig nyavalygok és stresszelek, hogy nekem mennyi dolgom van, de egyébként nem csinálok semmit, aztán az utolsó utáni pillanatban teljes gőzerővel nekifogok a feladatnak. Ilyenkor viszont brutálisan jó eredményeket vagyok képes produkálni :D
2010. máj. 16. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindig azt végzem el először,mert akkor tudom,hogy már csak a "szeretem" dolog marad hátra.
2010. máj. 16. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
arra gondolok, hogyha most gyorsan megcsinálom, milyen jó lesz később, hogy akkor már nem kell majd.
2010. máj. 16. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem ma fizikát kellett volna tanulon, de lehet NINCS tanár ésm nem felelünk,de minden órán felünk és nem tanultam beb@sztam.

igy van gondolj arra h ha hamaarbb megcsized milyen jó lesz utána.

2010. máj. 16. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod rászánni magad ezekre, akkor keress bennük valami jót, mert mindenben van valami jó xD Tanulásban pl nem leszel hülye, edzésben pedig jobb kondiban leszel ,erősebb leszel stb. Én ezt javaslom :D
2010. máj. 16. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Sose az járjon a fejedben, hogy milyen nehéz most. A végeredményen, a célon járjon az eszed állandóan, azt tartsd szemelőtt. Így kicsit könnyebb.
2010. máj. 16. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy veszem rá magam, hogy mielőbb megcsinálom, annál hamarabb túl vagyok rajta, és akkor ma már nem kell vele foglalkoznom :)
2010. máj. 17. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
'Ami nem öl meg az erősít.'
2010. máj. 17. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nehezen.
2010. máj. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!