Vannak olyan emberek, akik csak azzal barátkoznak a másikkal, mert van jó márkájú ruha és gazdagok. Miért van ez?
Kivel állsz le beszélgetni 1.Szakadt koszos büdössel
2.Ápolt,jó kinézetü emberrel???
Sztem mindenki a 2.at választja:D
Azért ez nem egészen így van... mi pl. jó anyagi helyzetben élünk, sok mindenem megvan de mindenkivel szívesen ismerkedem , barátságos vagyok. Viszont az a nagy helyzet, hogy ha olyasvalakivel fűzöm szorosabbra a kapcsolatot, aki mondjuk kevésbé tehetős, abból elég sok kellemetlen szituáció születhet beszélgetéseknél, amikor azt hiheti dicsekedsz, esetleg picit megirigyel. Én ilyenkor nagyon rosszul érzem magam, szinte szégyellem magam. Az is elég kellemetlen, amikor mondjuk elhívnám,hogy jöjjön el velem ide-oda és azt mondja,hogy nem tud jönni ,mert most nincs rá pénze. Ha olyannal beszélgetsz a hétvégédről, az új ruháidról , vásárlásaidról, stb. akinek kb. ugyanolyan az anyagi helyzete mint neked, abból sose lesz félreértés, inkább érdeklődéssel hallgat téged, azonos helyekre járhattok vásárolni, kirándulni stb.
Ettől függetlenül egyébként barátaim nagy része az átlagos anyagi helyzetűek közé tartozik,és nincs ebből semmiféle konfliktus ,mert én is alkalmazkodó vagyok és nem véletlenül ők a barátaim, jól kijövünk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!