Voltatok már így Ti is? Hogyan tértek ki az emberek TOLAKODÓ kérdései elől?
Figyelt kérdés
Az a nagy problémám, hogy egyszerűen nem szeretem, ha az emberek, az ismerőseim, akikkel itt-ott találkozom (bolt, vonat, utca..stb)a magánéletem (pasik, család) felől kérdezgetnek (nem a közeli haverokra, ill. barátaimra gondolok!). Igen, sokszor voltam olyan periódusban, hogy nagyon padlón voltam, most is eléggé, de amikor nem ez volt rám a jellemző, akkor se nagyon szerettem az ilyesmit. Annyira idegesítő, akkora tolakodásnak érzem, hiszen egy normális embernek éreznie kell, ha figyeli a másik reakcióit, hogy hol az illetőnél hol a határ.Miről beszél szívesen, miről nem. Elmondanátok a véleményeteket, tapasztalataitokat? 26/L2010. máj. 13. 23:51
11/14 anonim válasza:
minden szép minden jó válasszal lehet érzékeltetni, hogy nincs nagyon új hír - illetve a rosszról nem szeretnénk beszélni. :D
12/14 anonim válasza:
ha egy kérdést tolakodónak érzel, az azért lehet, mert magadnak sem tudsz rá válaszolni.
13/14 A kérdező kommentje:
De! Magamnak pont tudok, csak már nagyon elegem van abból, hogy unintelligens, faszparaszt emberek a magánéletemben vájkálnak! Akinek nincs semmi érdekesség az életében (mert ő maga is egy jelentéktelen nímand), az tesz fel tolakodó kérdéseket.
2010. máj. 19. 13:14
14/14 anonim válasza:
Én minden ilyenre azt mondom, hogy "Megvagyok/megvagyunk köszönöm". Vagy valami egyenértékű. Akkor is, ha nem teljesen illik oda.
Vagy a klasszikus "Miért érdekel?"
És akkor jó zavarba jön, aztán kinyög valami olyasmit, hogy "Mert mi is házat akarunk venni." vagy "Mert 40 éves vagyok, és nem találok pasit." Erre azt mondom, hogy "Nyugodtan keress meg egy ingatlanközvetítőt, ő segít Neked" vagy "Nyugodtan keress fel egy párkapcsolati tanácsadót, ő segít Neked".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!