Volt már veletek olyan, hogy érzelmileg összezuhantatok?
Figyelt kérdés
Ezt úgy kell érteni, hogy küzdöttem 2 évvel ezelőtt már önismereti gondokkal. Azóta már javult a helyzet, bár teljesen még nem sikerült kiküszöbölni azt,hogy nem vagyok magammal megelégedve. Most úgy érzem hogy megint előjön és erősödik az az érzés.2017. ápr. 4. 20:57
1/3 anonim válasza:
Szia!
Velem is sokszor volt így, bár nekem betudható annak, hogy tini vagyok és ebben a korban érzelmileg instabilak az emberek. Lehet veled is hasonlóképpen van? Amúgy 18 éves lány vagyok.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez a baj. Köszönöm a választ! :)
2017. ápr. 11. 22:10
3/3 anonim válasza:
Szívesen segítek,ha gondolod. Az a lényeg, hogy amikor valaki felnőtté válik, az egy nehéz folyamat. Meg kell ismerned magad, hogy mik az erényeid vagy hibáid,és ez majd idővel megoldódik. Nekem az segített, hogy tudasítottam magamban, hogy igenis vannak hibáim, de ugyanakkor egy megismételhetetlen, egyedi személyiség vagyok, mint ahogy te is! Írd le ezeket egy papírra, vagy kérdezd meg a barátaidat, családodat is akár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!