Mit csináljak? Meg fogok őrülni! Help.
Bakker, minden nap a kukába kell tenni, újra és újra. Gyötörni.
Fel kell venni a kesztyűt. Nincs más.
szal annyi, h amit elmondtam neki, mint legjobb barátomnak, azt ő kitekerve elmondja mindenkinek és így én vok a hülyegyerek.
Szal ő elvárta, h én meghalgassam az ő storyjait(ha nem figyektem, akk felfujta magát), de nem volt képes meghallgatni(puszta irígységből) az enyémeket...mert hogy őt nem érdeklik, és minek dicsekszek...holott eszembe nem jutott dicsekedni, csak elmondtam, ami történt.Ő pedig, h überelje az én storyjaimat, még hazugságokat is dicsekedett mindenkinek, holott én csak vele, meg 1 másik haverommal beszéltem meg a dolgaimat...soha nem mondtam másnak.
azért ne őrülj meg...
nekem is volt már ilyen szitum! az a hülye kis rib@nc ugyan azt csinálta velem, mint veled az a srác. először finoman beszéltem vele, aztán amikor ez nem jött be leégettem a barátnői előtt és most őt csesztetik, hogy :)
jó nem örülök neki, hogy most ő van sz@rban...
csak 1 kicsit
előző voltam
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!