Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogok őrülni? 9cm állva a szerszámom,17F. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
már az öngyilkosságon gondolkodom.2011. aug. 22. 18:28
1/26 anonim válasza:
ültesd le és beszélgess el vele hogy nőjjél meg szépen különben jól megvered(vagy inkább ki)
5/26 anonim válasza:
sajnos senkit sem tudsz.
Ha csajozni akarsz kerüld a discokat mert ott igaz 2 perc alatt felszedsz 1 ribancot, de ha meglátja akkor sajna.......érted.
Keress 1 normális szolid visszafogott lányt aki megért téged és inkább az érzelmekre mint, hogy az egyéb fizikai adottságra pontosít.
Veled sem volt kegyes a sors........ez van...S:S:S
6/26 anonim válasza:
milyen bnk.ok vagytok! o normális válaszokat kért! figyelj szerintem tényleg nem a meŕet a lényeg+nohet is még:) +ha egy lány igazan szeret nem ez fogja érdeklelni h mekkora(legalabbis engem nem) L/14
7/26 anonim válasza:
18:35os vagyok,ongyilkosságon meg ne gondolkozz! ilyen miatt nem érdemes,keress egy normális lányt:) L/14
9/26 DrBadru válasza:
Nem sok mindent tehetsz a méretével, de ha Te magad egy vonzó, jó pasi vagy, és jól tudod használni amid van, akkor nem lesz vele probléma, hidd el nekem ;) Ha érdekel, jelenlegi barátomnak van a legkisebb az eddigiek közül, de őt magát imádom, és istenien használja, szóval tökéletes!!! Öngyilkosságot meg hagyd már, emiatt??? Nem olyan nagy gond ez, azokkal tudod kompenzálni, amiket említettem!! 22L
10/26 anonim válasza:
vagy keresd fel azt az L/14et vagy szedj fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!