Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg fogok őrülni? 9cm állva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogok őrülni? 9cm állva a szerszámom,17F. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
már az öngyilkosságon gondolkodom.
2011. aug. 22. 18:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

NEM a méret a lényeg.

A z én barátomnak se túl nagy, de isteni vele a sex és a világért se feküdnék le mással

2011. aug. 22. 18:58
 12/26 anonim ***** válasza:
még mindig van nyelved is :D
2011. aug. 22. 19:03
 13/26 anonim ***** válasza:

1.Már megőrültél.

2.XDDDD

3.Tanuld meg használni, a neten olvastam, hogy van farok nagyobbító szer, nem tudom milyen, egy próbát megérhet.

2011. aug. 22. 19:11
 14/26 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát: te letudod mérni egy 10cm-es vonalzóval is;)
2011. aug. 22. 19:24
 15/26 anonim ***** válasza:
és most mi? minden nő emiatt hagyott ott? fogd már fel h a nőket NEM ÉRDEKLI KICSIT SEM
2011. aug. 22. 19:30
 16/26 anonim ***** válasza:
61%

14L

Huzzál már készülni a sulira..

2011. aug. 22. 19:53
 17/26 anonim ***** válasza:
Nagyító xD
2011. aug. 22. 20:29
 18/26 anonim ***** válasza:
mit csinálj? amit eddig. én még örülnék is, hogy nem 16 centis, mert szűk vagyok, és az csak kib*szottul fájna. én sokkal jobban élvezem, ha csak finoman csókolgatnak, simogatnak, törődnek velem. utána meg teljesen mindegy, hogy mekkora. 19/L
2011. aug. 22. 21:37
 19/26 Solarian ***** válasza:

Öngyilkosság. Ne legyél már emos. Csak szex az élet vagy mi a f*szom van mostanába mindenkivel?

Amúgy meg láthatod. nincs ezzel semmi baj. Ha továbbra is ilyeneken gondolkodsz megérdemelnél egy nevelő célzatú pogont! 16f

2011. aug. 22. 23:17
 20/26 anonim ***** válasza:

Az öngyilkosságot tényleg verd ki a fejedből. Képzeld, milyen fájdalmat okoznál a szüleidnek.

Egy férfi nem csak farokból áll, Te sem vagy értéktelenebb ember, mint más.

Igaz, hogy a serdülő éveid vége felé jársz, de elképzelhető, hogy későn érő típus vagy, ezért még nőhet is.

Semmiképp ne kezdj növesztő eljárásokba házilag, ezek nem vezetnek jóra.

1-2 év múlva, ha nem változik a helyzet, és még mindig szeretnél nagyobbat, akkor konzultálj egy urológus-andrológus szakorvossal.

Addig meg fel a fejjel, ne keseredj el!

2011. aug. 23. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!