Mit tegyek, ha semmi kedvem nincs a magány, a kirekesztettség és az időnként előjövő pánikrohamok szorításában élni tovább?
A válasz: határozottan hülyeség!
A húgom ugyanilyen helyzetben van,bár ő elég fiatal.Ahogy látom tökéletesen tisztában vagy azzal,hogy depressziós vagy.Ilyenkor nem kell magadnak minden problémát megoldanod.Nem is tudnád.
Lehet béna egy példa,de vannak emberek,akik szívesen segítenek neked ahogy tudnak.(Ilyen ember lennék én is.Nem is ismerlek,a neved sem tudom,de tudom,hogy borzalmas lehet így élni.Szívesen beszélgetnék veled,fel akarnálak vidítani,ha ezzel valamennyit is segítek!)Lehet ez számodra nem nagy segítség,csak érezd,hogy van értelme élned!
Kommunikálj emberekkel,hugomnak az segített.
Mást személy szerint sajna nem tudok tenni,de sok sikert szeretnék kívánni a lelki bajok megoldásához!☺
"Évek óta magányos és kirekesztett vagyok akárhova is megyek. Szerintem ez, hogy nem fogadnak el az emberek, és hogy olyan közegben élek amit nagyon nem szeretek és ahol sokat aggódok"
Igen! Emiatt lehet! Beszéld ki magadból, ami nyomja szíved! nem csak itt, a GYK fórumokon mindenhol. Ha tanáccsal tudsz lenni a problémáddal kapcsolatban, akkor azt is mond el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!