Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon jót tesz nekem a sírás...

Nagyon jót tesz nekem a sírás és igénylem is időnként. Ez normális? Miért van?

Figyelt kérdés
időnként azt érzem hogy jót tenne nekem egy kiadós sírás, úgyhogy ilyenkor szomorú filmeket nézek meg ilyenek és sírás után sokkal felszabadultabbá válok. és erre úgy heti 1x szükségem van. ez miért van? és amúgy normális?:/
2012. júl. 6. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális,s valóban felszabadító hatása van. A (nem kórósan) sírók általában könnyebben viselik el a stresszt, s ennek nyomán kialakuló betegségektől is kevésbé sújtottak.
2012. júl. 6. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor kell sírnom. Az utóbbi két évben főleg. Filmeken, dalokon vagy csak ha a szerelemre gondolok. Igen, általában én is megkönnyebbülök. Egyszer volt nagyor rossz, amikor annyira zokogtam, hogy már alig kaptam levegőt, nem bírtam abbahagyni, és utána is nagyon rosszul voltam.

Szóval, szerintem ez normális, természetes, ha valaki sír. Olvasd el az Örömkönyvet a Müller Pétertől, abban van egy fejezet a sírásról, könnyekről. Nagyon igaz, amiket ír erről.

2012. júl. 6. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Velem is így van, bár változó, hogy mennyi időnként jön rám.
2012. júl. 6. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!