Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudom, hogy kedvel-e...

Honnan tudom, hogy kedvel-e engem?

Figyelt kérdés
Időnként szoktam látni egy lányt, kb. heti 3x. Még nem beszéltem vele, egy szót sem. A nevemet sem tudja, én se az övét. Eléggé visszahúzódó vagyok, nem merek odamenni hozzá. Mikor látom és ránézek, akkor látom, hogy ő is néz engem. Én kedvelem, hogyan győződjek meg róla, hogy ő is kedvel engem, ha nem is beszéltünk még?
2017. márc. 11. 13:53
 1/2 anonim válasza:

A legegyszerűbb,ha odamész hozzá.

Esetleg megoldást jelenthet az én nagyon bevált módszerem.Annyi a lényeg,hogy ha egymásra néztek mondjuk mosolyogj rá,nézz rá kedvesen.Tényleg szimpatikusan mutatkozz előtte.Én mindig ezt csinálom.Csak ne szuggeráld!Ha meg erre elfordítja a fejét,vagy nem tesz valami kedves/semleges gesztust,akkor lehet nem vagy neki szimpi...

Egyébként így is úgy is beszélgetned kell vele☺

2017. márc. 11. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak úgy ha oda mész hozzá.
2017. márc. 12. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!