Miért van az, hogy a szép embereket alapból mindenki szimpatikusnak találja?
16:12
Ezt nagyon jól elmondtad, egyetértek veled. :)
Egy példa: van egy tőlem egy évvel idősebb fiú. Nem szépítek, RONDA a srác. Viszont a humora páratlan, okos, kedves és jó emberismerő. Szinte az egész suli kedveli és ismeri. Igazából még nem találkoztam olyan emberrel, aki utálná. :) Szerintem neki az is segít a "népszerűségben", hogy csúnya, mert így az emberekben nem lép fel a féltékenység.
A szép emberek mindenhol előnyt élveznek. Egy amerikai kutatás szerint a tűzoltók öntudatlanul is először a szebb gyerekeket mentik ki a tűzből. Ez tehát teljesen ösztönös reakció. Tudomásul kell venni, hogy a szép emberek első osztályú jeggyel utaznak végig az életútjukon.
A szépség persze relatív, de sokat számít az arc szimmetriája, a megfelelő termet és az arányos testalkat.
Ha nem áldott meg a természet ragyogó szépséggel, akkor is sokat jelent, ha mindig tiszta, ápolt vagy és ízléses, rendezett a ruházatod. Szerintem egy átlagosan csinos, harmonikus külsejű ember is jól boldogulhat az életben. Másrészt egy túlságosan szép embert nehezebb megközelíteni. Láttam egy riportot, ahol három szépségkirálynő beült egy bárba, de alig szólították le őket a férfiak, mert azt hitték, hogy semmi esélyük nem lenne náluk.
A szép embereket alapból arrogánsnak találom általában...
A kicsit csúnyák jó fejek, a nagyon csúnyák meg kövér csajok meg játszák, hogy boldogok, de taplók.
Én az igényes, mosolygós, tisztán-érthetően beszélő embereket tartom szimpatikusnak. Lehet ez egyéni jellemvonásom. :)
Különben azt olvastam, hogy a túl szép nők vagy férfik nem találnak párt, mert a másik fél, hogy visszautasítja, vagy nem bízik meg benne, fél, hogy jobbat talál nála.
Tehát végül győznek a igényesek, kedvesek! :)) ;)
13L
Az evolúció során alakult ki. A szépség az életrevalósággal, a genetikai anyag minőségével arányos. Ezért tartják a sportos, erős, fiatal, egészséges, arányos, szimmetrikus stb. embereket szépnek. Nyilván az életrevaló emberekkel érdemesebb jóban lenni, ezért tartják a szép embereket szimpatikusnak. Biológiailag teljesen logikus, az más kérdés, hogy szociális szempontból nem túl szerencsés.
"Láttam egy riportot, ahol három szépségkirálynő beült egy bárba, de alig szólították le őket a férfiak, mert azt hitték, hogy semmi esélyük nem lenne náluk."
Csak azt nem tették hozzá, hogy ez valóban igy van. Egy nagyon szép nőnél egy átlagos férfinak valóban semmi esélye. Egyébként miből gondolták, hogy a férfiak azért kezdeményeznek, mert félnek? Megkérdezték tőlük, vagy csak úgy feltételezték? Én sem szoktam szép lányokhoz odamenni, de ennek számtalan oka van kezdve azzal, hogy van barátnőm, meg hogy nem akarok három nőt zavarni, miközben egymással beszélgetnek.
"Különben azt olvastam, hogy a túl szép nők vagy férfik nem találnak párt, mert a másik fél, hogy visszautasítja, vagy nem bízik meg benne, fél, hogy jobbat talál nála."
Ez hatalmas baromság, a szép emberek nagyon könnyen találnak párt.
Nekem Barbara Mori szimpatikus,nem mellesleg gyönyörű,és nem mellesleg van kisugárzása.Nem minden szép embernek van kisugárzása.A kiszgárzás nagyon-nagyon ritka.Az szinte süt az emberből:-)Érdekes,de így van.És Barbara M.-nak pont ezért nem áll jól a szerep amit játszik,és ezért nem játszik hitelesen,habár lehet h szuper színésznő,mert szimpatikus,és erős pozitív kisugárzása van.Nincs az a gonosz szerep amit ő tökéletesen eljátszana szerintem:)
27/N
Mert az emberek azt gondolják akinek szép a külsője, az belülről is szép. Tehát kedvesek stb...
Pedig ez nem így van, sokan a szép külső mögé rejtik romlott belsőt.
Nixi31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!