Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te mit gondolsz, kegyetlen...

Te mit gondolsz, kegyetlen lennél egy háborúban?

Figyelt kérdés

2017. márc. 7. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Az a helyzettől és előzményektől is függ . Behatoló egység nem lennék ha mi támadnánk egy ártatlan országot vagy vissza támadnánk a lakosságukra . Védelemnél sem mindegy milyen fegyvernemhez lennék beosztva . Egy ádáz direkt hódító kegyetlen fejvadász kiképzett öldöklő terrorista tömeg ellen a lángszórót és az orvlövészetet rejtett csapdák aknák módszert és az utolsó töltényig elvet is bevetném .
2017. márc. 7. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
én lefeküdnék és halottnak tettetném magam :d
2017. márc. 7. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
#2 pont ezért szoktak foldön heverő testbe is engedni 1-2 golyót, mikor vége a harcnak
2017. márc. 8. 01:38
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

A katonák megközelítőleg 80%-a (nem civilek) a harctéren céltalanul lövöldözget maga elég. De még a maradék 20%-ból is csak 1-2% az aki szemtől szembe relatíve kis távolságon belül hidegvérrel kivégezné az ellenségét.

Katonai pszichológusok tucatjainak adott elég komoly feladatot ez a jelenség.

Természetesen itt teljesen hétköznapi, főleg gyalogos katonákról beszélünkés nem az orosz spetsnaz-ról és hasonlókról.

Szóval nem! Az emberek túlnyomó többsége kuporogna egy biztonságosnak vélt helyen.

2017. márc. 8. 06:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdés mit jelent neked a kegyetlen? Mert az tuti, hogy előbb lövöm le a másikat, minthogy ő lelőjön engem, de nem akarnék neki kifejezetten szenvedést okozni, csak megszabadulni tőle.
2017. márc. 8. 07:07
 6/10 A kérdező kommentje:

4-es, akkor a világháborúkban hogy nyertek csatákat?

5-ös, ilyen hadifoglyok kivégzésére, civilek bántalmazására gondoltam. De mindenkinek a fantáziájára bízom.

2017. márc. 8. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Személy szerint annyira lennék kegyetlen ami kell a tűlelésemhez.Persze egy igazi háborúban nem csak ennyin múlik. De értelem nélkül örömből nem bántanák civileket.
2017. márc. 8. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Maximálisan kegyetlen lennék, ha tudnám, hogy nem kapnak el, csak éppen hogy nem büntethetően ha maradnának szemtanúk. Viszont nem lennék szükségtelenül szadista..
2017. márc. 8. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ölnék meg senkit! Kommunikációs eszközök segítségével felvenném a kapcsolatot az ellenséggel, és próbálnám a vezetőik ellen fordítani őket, és hogy fölösleges a háború. Miért akarnám, hogy egymást öljék az emberek néhány önző hatalommániás politikus miatt, amikor béke is lehetne, és jóban is lehetnének egymással a nemzetek?
2017. márc. 8. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Először is mindent megtennék, hogy ne kerüljek háborúba. nem mennék el másokat megtámadni, ha pedig az én országomat támadnák, akkor elmenekülnék. ha végképp nem tudnám megúszni, akkor fogalmam sincs. Gondolom, ha valaki megtámadná a szeretteimet, vagy engem, akkor visszatámadnék, amúgy meg próbálnék minél jobban kimaradni az eseményektől.

Emberséges háború nem létezik, ha már belekeveredtél, akkor az már el van cseszve, bármit csinálsz, nem lehet jól kijönni belőle, max túlélni valahogy.

2017. márc. 13. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!