Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még itt rajtam kivűl...

Van még itt rajtam kivűl olyan, akinek nincs élete és úgy gondolja, hogy nem is lesz?

Figyelt kérdés

Röviden:

-Anyám nics,

-Apám alkoholista és erőszakos ember, amikor valami siker élményem van és sikerül némi önbizalmat összekaparnom elrontja pár másodperc alatt és még mélyebbre süllyedek, mint ahol voltam.

-Nincsenek barátaim

-Soha nem mentem és most se megyek sehova, szerintem soha nem is fogok

-Ennek köszönhetően ugye 4 fal között az életem, egyedül unalmasan, egy ideig kockultam (eléggé függő voltam, 3-4 nyaram úgy ment el, hohy napi 16 órát játszok aztán alszok 8-at...

-Ráeszméltem, hogy mennyi időt pazaroltam el, így befejeztem és hasznosabb dolgokkal foglalkozom azóta a gépen, tanulok, nyelvet, programozni, animálni (rajzolni papírra szeretek nagyon, de szeretnék grafikus lenni, persze nem hinném, hogy sikerül)

Ohh igen régen volt súlyfeleslegem, aztán depressziós lettem és lefogytam nagyon, még rosszabb volt mint kövéren.... mindegy kilábaltam magamtól belőle, és elkezdtem a 4 fal között edzeni, már a testemmel úgy ahogy megvagyk elégedve mégsincs életem, senkivel nem beszélek sehol, magam vagyok csak ...... Kezdem azt hinni, hogy megőrülök, néha képek villanak fel előttem (sok gépezéstől lehet) és nem gondolok semmire, úgy hiszem, hogy nem tudok érezni, mert egyszerűen olyan vagyok, mint egy robot ami mindennap ugyanazt csinálja... suliban próbáltam barátkozni, nem sikerült, viccel elég hamar beilleszkedtem mikor akartam, de ráébredtem mennyi álszent mindenki ott, senki se mutatja az igazi arcát és úgy döntöttem nem kérek belőlük

Leírtam mi akarok lenni mégis bizonytalannak érzem, mintha nem is ezt akarnám, tervek és célok nélkül pedig nincs jövőnk, ha nincs jövőm, akkor minek legyen jelenem? (ezt úgy értelmezitek ahogy akarjátok, de igen van hogy 1-1 nap bégig sétálok BUdapest pár hídján, hogy vége legyen, de soha se teszem meg, nehéz megmagyarázni, de talán legbelül még egy kis részem reménykedik, hogy talán egyszer majd minden megváltozik, de hogy ez a remény meddig marad meg, azt nem tudom.

Nem vagyok egy nagy hangú ember, ha megszólalok akkor nem hallja senki és még 10szer elkell motyognom, jó párt tanárt már meggyőztem, hogy ha lennének szívesek hagyjanak békén engem a feleléssel, inkább írassanak dolgozatot csak velem, ha akar feleltetni engem, mert szóban nem igazám tudom kifejezni magam, ahogy megfigyeltem ez annak köszönhető szerintem, hogy apám elnyomott, ha megszólaltam még bese fejeztem a szót, de már ordítva morgott rám, így elfogadtam, hogy nekem kussolnom kell mindig vagy ordítás lesz, nem bírom ha valaki orsít, akkor hírtelen alig kapok levegőt és szédelegni kezdek... HÁt nem is folytatnám a regényt, nem akartam önsajnáltató akcióba kezdeni, így ha valaki úgy véli az, akkor sajnálom hogy raboltam az idejét, akármilyen hasznos tanácsot elfogadok, nem hiszem hogy sok válasz lesz mert hosszú, de ha megkérhetnélek titeket, ha valaki rosszat ír vagy neked nem tetszőt, akkor ne szólj be neki, köszönöm.

Szép napot.

17F

#magány #élet #kedvetlenség #bú (nem az amit a boci mond)
2017. márc. 5. 14:23
 1/9 anonim válasza:
Menj olyan közösségbe ahol elfogadnak olyannak amilyen vagy. Keresztények közé. Ha jól tudom Budapesten van egy olyan, hogy Mindenki Temploma. Láttam róla youtubeon videókat, nagyon befogadó, segítőkész emberek. Csak menj el. Tegyél egy próbát.
2017. márc. 5. 15:35
 2/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok hívő ember.
2017. márc. 5. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Amatőr színjátszó kör. Előbb-utóbb megtanulnád kifejezni magadat szóban is. Esetleg valamilyen -lehetőleg csapat -sport.
2017. márc. 5. 17:02
 4/9 anonim válasza:
Az nem baj. És nem is fogják erőltetni. Csak nézz bele kicsit milyen ott az élet.
2017. márc. 5. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Olvass könyveket és ami még fontosabb gyúrd ki magad,hogy az apád ne merjen veled kötözködni!!Ha mégis akkor nyugodtan vágd szájba! Az én apám is csak az agresszióból ért sajnos.
2017. márc. 5. 17:10
 6/9 A kérdező kommentje:

már egy fejjel nagyobb vagyok nála, de ő az a fajta ember, hogy mindegy ki az, akkor is neki menne... én meg nem vagyok túl agresszív fajta, de most is elterveztem valamait, mondjuk úgy hogy boldog lettem már magától az ötlettől és tervektől, kimentem meglátta, hogy mosolygok erre egyből ezzel kezdte: mivan rajtam nevetsz bmeg hülye gyerek és már ment is a szidás, én már komolyan nem értem, akárhányszor a számszéle felfelé húz, akkor ú azon nyomban lehúz...

Aztán meg ha józanabb akkor meg azzal csesztett, hogy elcsépelt ember vagyok, aki soha nem mosolyog...

2017. márc. 5. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon magamra ismertem a te szövegedben. Hasonló az életem mint neked..

Én is kiírtam egy ehhez hasonló kérdést ma, én is keresem a választ...

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..

Sok sikert kívánok neked, legyen boldog életed! :) Csak ne add fel!

2017. márc. 5. 23:47
 8/9 A kérdező kommentje:
ELolvastam a kérdésed utolsó, hát sajnos tanácsot nem tudok adni, mert azt még magamnak se tudok, de köszönöm a kedves szavakat, neked is ezt kívánom :), hát feladásra biztosat nem mondhatok, van hogy fizikailag is kihat már rám, iszonyat stresszes vagyok... VAnnak hetek mikor napi 4-5 órát alszok naponta, van amikor 2-3 naponta alszok ennyit, elég sok mindenhez nincs kedvem csak az edzést csinálom, az elég monoton és azzal is addig is elütöm az időt és nem a rosszra gondolok, sajnálom hogy az agydoki nem tudott segíteni még..
2017. márc. 6. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2021. febr. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!