Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek milyen celjaitok vannak?

Nektek milyen celjaitok vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azert kerek Toletek segitseget, mert nehez helyzetbe kerultem. Egy folyamatos fejlodesen keresztul, nagyszeru celokat, sot, igazabol almokat tuztem ki magam ele, amik kozul sokat megvalositottam, es ez nagyon sokat segitett abban, hogy meg inkabb motivaltta valjak. Egyebirant is ambiciozusnak gondolom magam, most megis, olyan ertelemben erzem magam celtalannak, hogy nincs egy olyan kiemelkedo almom, amiert az atlagosnal tobbet kene kuzdeni, ami igazan magaval ragadna es ami tartani tudna bennem a lelket, meg a nehezebb idoszakokban is.

Nagyon szeretem a nyelveket, ebbol kifolyolag barmifele utazasra kaphato vagyok. Az iskolamban jelenleg minden szuperul megy, matek-torit tanulok emelt szinten, de az irodalmat is nagyon szeretem. Megis azert vagyok kisse frusztralt, mert szamomra most a celjaim azok, amikben igazan megtalalom onmagamat, es a legutobbi almomhoz hasonlot (egyelore) meg nem sikerult talalnom. Fogekony vagyok tehat minden kulfoldi, utazassal, nyelvekkel kapcsolatba hozhato lehetosegre, valamint a tanulashoz, oktatashoz, kulturahoz, tarsasagi elethez kapcsolhato tevekenysegekre. Valami olyanra vagynek, ahol fontos szerepet jatszik a szocializalodas, az emberek, es en magam is motivalt kornyezetbe kerulhetnek, valamint lehetosegem lenne fejleszteni onmagam. Egyebkent gimnazista lany vagyok, lattam, hogy ezt az informaciot szinte letfontossagu kiirni, habar nem hiszem, hogy ez a kerdes megvalaszolasat illetoen jelentos kulonbsegeket okozna. Elore is koszonom a konstruktiv otleteket!

2017. márc. 2. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem. Békés, nyugodt, normális élet. Bár én a semmiből indulva küzdök minden nap és nem kaptam a fenekem alá mindent kezdésnek.
2017. márc. 3. 01:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Amiután betöltötted a 18.életévedet,utazz el külföldre kapcsolatok nélkül,és teszteld önmagad,hogy miként találod fel magad anyagi,és társasági értelemben!

Garantálom,hogy akár 3 hónap,de méginkább 6 hónap teszt,egy más embert fog eredményezni benned!Stabilizálni fogja önértékelésedet,magabiztosságodat,hazaszeretetedet,kapcsolataid biztonságát,érvényesülési esélyedet,boldogságodat.

Egy ilyen teszt után letisztulhat,hogy az élet milyen területén találnád meg boldogulásod.

Egy fő elv:Sose tégy,mondj olyat,amiért valamikor szégyellned kelljen magadat!

2017. márc. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!