Mik akartatok lenni gyerekkorotokban? Sikerült? Milyen céljaitok vannak az életben? Számotokra mit jelent ha valaki sikeres?
5 éves koromban megkérdezte a későbbi konzulens tanárom:
Mi leszel,ha nagy leszel?
Kisvártatva rávágtam?Piktor,vagy doktor.
Zárószigorlatomon visszakérdezett,s nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy terveztem.
Ma ezermesterkedésemben sokszor piktorkodom,és sok lelkisérültnek adok kivezető utat,s így lélekgyógyászkodom.
Autóversenyző, mozdonyvezető, börtönőr akartam lenni.
Később sportriporter.
Valójában egyik sem az én világom, erre később jöttem rá. De nem bánom, mert szeretem azt, amit most csinálok.
Céljaim? Egészség az egész családomnak, ezenkívül az, hogy sok időnk legyen egymásra, illetve magamnak a hobbijaimra.
Siker? A siker egy nagyon illékony, relatív dolog. Lehet valaki úgy sikeres, hogy mindenki felnéz rá, közben éppen ő nem élvezi annyira az életét - és fordítva is. Szerintem az a sikeres ember, aki élvezi azt, amit csinál (ezt most hazabeszélés nélkül mondom, nekem is hosszú út vezetett idáig, és pillanatnyilag is sok lemondással párosul mindez, de nekem megéri), és közben megőrzi a lelki egyensúlyát: harmóniát sugároz kifelé. Akármit is csinál az életben.
Öt évesen anya akartam lenni, most már az "nagyanyaság" mellett inkább nyugdíjas.
A siker régebben azt jelentette, hogy nincs anyagi gondja, felelős pozícióban van, sokat utazik.
Most inkább azt, hogy boldog, egészséges és elégedett az életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!