Nektek milyen céljaitok vannak az életben?
felépíteni egy "automata" vállalkozást, ami annyi tiszta profitot hoz számomra, hogy ne kelljen mellette alkalmazottként dolgoznom éhbérért + elég legyen napi 1-2 órát foglalkozni a vállalkozással naponta.
Ez az elsődleges célom, minden más cél másodlagos.
Egyszerűen boldog lenni.
Hosszabban: megtalálni Őt :), családot alapítani, elutazni Japánba, Koreába, Velencébe, megtalálni azt, amiben jó vagyok, egy téli napon ágyban fekve beburkolózva forrócsokit szürcsölgetve macskával az ölemben elolvasni a nekem írt könyvet, repülni, vagy csak a gravitáció nélkül lebegni, megtudni bizonyos emberek világszemléletét és gondolatait,és egy jóóónagyot aludni. Most ennyi jutott eszembe.
- megtalálni a nagy őt, a lelkitársamat (tom ki az, de jöhet uj is)
- level 15-öst elérni, biztonságba kerülni
- meggazdagodni
- hiressé válni
Rövidebb és hosszabb távú célokat tűztem magam elé:
másnapra megtanulni, megírni a leckét, - kórusban énekelni (ezt az örömszerző foglalkozást korhatár nélkül lehet folytatni), sokszor kirándulni, nyelveket tanulni, segíteni a tanulásban a testvéreimnek, kézimunkázni, szép hímzéseket készíteni a családtagoknak ajándékba, ruhát készíteni magamnak és a családtagjaimnak, - elvégezni az egyetemet és a kedvelt foglalkozásomból MEGÉLNI egy életen át, a szerelmemmel négy, de legalább három gyermeket felnevelni, őket minden szépre-jóra megtanítani, minél több embernek szebbé tenni az életét, nekik szóló, kisebb-nagyobb segítésekkel, LEGALÁBB JÓ SZÓVAL, - barátokat gyűjteni (nem kincseket és ingatlanokat), - megismerni szép hazánkat, annak természeti és épített kincseit, megismerni a nagyvilágból annyit, amennyit lehet, - a szép zenéket, a szép festményeket, a szép írásokat, - hozzáteszem: én azt tekintem igazi művészetnek, ami ÖRÖMÖT okoz, ha látom, ha hallom, ha olvasom. Az élet SZÉP, - ha nem uralkodni akarok másokon, akik nem akarják, hogy uralkodjak rajtuk, ezért ellenkeznének, haragudnának rám. Az élet szép, ha megelégszem azzal, ami békésen jut, - mert erőszakkal nem lehet szebbé tenni a világot! Én így akartam boldog lenni! - és bár tíz éve felgyújtották a házamat, és azóta sincs otthonom, mégsem vagyok boldogtalan! A lelki békét kívánom minden jó szándékú embernek, akinek szintén a békés élet a célja! (Persze, a humor is beletartozik a normális emberi életbe: lehet hülyéskedni, vicces dolgokról BESZÉLNI, írni, de az élet KOMOLY dolgait igenis, KOMOLYAN KELL VENNI.) Vajon sokan felismerik-e, mi az élet igazi célja, miért érdemes EMBERKÉNT élni? Én úgy érzem, megsejtettem. Így békés a lelkem.
Ugyanaz, mint a második Válaszolónak.
Végre egy rokon lélek! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!