Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek milyen céljaitok...

Nektek milyen céljaitok vannak az életben?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:

felépíteni egy "automata" vállalkozást, ami annyi tiszta profitot hoz számomra, hogy ne kelljen mellette alkalmazottként dolgoznom éhbérért + elég legyen napi 1-2 órát foglalkozni a vállalkozással naponta.

Ez az elsődleges célom, minden más cél másodlagos.

2016. ápr. 30. 17:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Én akarok lenni a világ ura.
2016. ápr. 30. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Célt keresni benne.
2016. ápr. 30. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyszerűen boldog lenni.

Hosszabban: megtalálni Őt :), családot alapítani, elutazni Japánba, Koreába, Velencébe, megtalálni azt, amiben jó vagyok, egy téli napon ágyban fekve beburkolózva forrócsokit szürcsölgetve macskával az ölemben elolvasni a nekem írt könyvet, repülni, vagy csak a gravitáció nélkül lebegni, megtudni bizonyos emberek világszemléletét és gondolatait,és egy jóóónagyot aludni. Most ennyi jutott eszembe.

2016. ápr. 30. 23:34
 5/10 anonim válasza:

- megtalálni a nagy őt, a lelkitársamat (tom ki az, de jöhet uj is)

- level 15-öst elérni, biztonságba kerülni

- meggazdagodni

- hiressé válni

2016. máj. 3. 15:36
 6/10 Kincsesne ***** válasza:
100%

Rövidebb és hosszabb távú célokat tűztem magam elé:

másnapra megtanulni, megírni a leckét, - kórusban énekelni (ezt az örömszerző foglalkozást korhatár nélkül lehet folytatni), sokszor kirándulni, nyelveket tanulni, segíteni a tanulásban a testvéreimnek, kézimunkázni, szép hímzéseket készíteni a családtagoknak ajándékba, ruhát készíteni magamnak és a családtagjaimnak, - elvégezni az egyetemet és a kedvelt foglalkozásomból MEGÉLNI egy életen át, a szerelmemmel négy, de legalább három gyermeket felnevelni, őket minden szépre-jóra megtanítani, minél több embernek szebbé tenni az életét, nekik szóló, kisebb-nagyobb segítésekkel, LEGALÁBB JÓ SZÓVAL, - barátokat gyűjteni (nem kincseket és ingatlanokat), - megismerni szép hazánkat, annak természeti és épített kincseit, megismerni a nagyvilágból annyit, amennyit lehet, - a szép zenéket, a szép festményeket, a szép írásokat, - hozzáteszem: én azt tekintem igazi művészetnek, ami ÖRÖMÖT okoz, ha látom, ha hallom, ha olvasom. Az élet SZÉP, - ha nem uralkodni akarok másokon, akik nem akarják, hogy uralkodjak rajtuk, ezért ellenkeznének, haragudnának rám. Az élet szép, ha megelégszem azzal, ami békésen jut, - mert erőszakkal nem lehet szebbé tenni a világot! Én így akartam boldog lenni! - és bár tíz éve felgyújtották a házamat, és azóta sincs otthonom, mégsem vagyok boldogtalan! A lelki békét kívánom minden jó szándékú embernek, akinek szintén a békés élet a célja! (Persze, a humor is beletartozik a normális emberi életbe: lehet hülyéskedni, vicces dolgokról BESZÉLNI, írni, de az élet KOMOLY dolgait igenis, KOMOLYAN KELL VENNI.) Vajon sokan felismerik-e, mi az élet igazi célja, miért érdemes EMBERKÉNT élni? Én úgy érzem, megsejtettem. Így békés a lelkem.

2016. máj. 5. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Én először is leéretségizem sok év múlva, majd elmennék céget alapítani és azzal fogok pénzt keresni. Ha elég pénzem lessz, a gyerekeimre hagyom a céget és elköltözök Olaszországba.
2016. máj. 6. 07:11
 8/10 anonim ***** válasza:
A nagy dolgokon túl vagyok, a gyerekeim is önállóak már. Szeretném még befejezni pár könyvemet, a nemrég vett házam mellé ásni egy tavat, ültetni egy erdőt, ahol öregkoromban csak az írással foglalkozhatok.
2016. máj. 7. 09:04
 9/10 Nereida3 ***** válasza:
Családot alapítani, visszamenni Indiába, eljutni Törökországba, Iránba, Nepálba, megtanulni románul, mert sokat járunk arrafelé, megtartani mindazt, amit szeretek csinálni, és örülök annak, hogy egy csomó álmom már megvalósult, mint vízesésben fürdés, eljutni Indiába, férjhez menni. :)
2016. máj. 8. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, mint a második Válaszolónak.

Végre egy rokon lélek! :DD

2020. dec. 6. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!