Nektek mik a céljaitok az életben? Tesztek is érte?
Jelenleg az, hogy lefogyjak 20 kilót. Tenni teszek érte, de nem eleget! De igyekszem fejlődni.
18/L
2 eve hullamzo a lelki allapotom,par honapja pedig tenyleg durvan a padlon vagyok..depresszios-szorongasos gondjaim vannak. Ebbol szeretnek veglegesen kijonni..Valamint fogyni par kilot,es elegedettnek lenni magammal. Aztan egy jo erettsegi,es biztos allas,kocsi,lakas.. Parkapcsolat.hazassag,gyerek. Egy atlagos boldog elet,anyagi biztonsagban.Masra nem vagyok,csak erre :)
17/l
Nincs célom, sose volt. Élem az életem minden nap úgy ahogy nekem tetszik és kész.
30L
Nincs célom. Élek bele a vakvilágba, alkalmazkodom amihez kell, tűrök és várom a végét.
25F
Nagyon sok van. Először is, leszeretnék diplomázni nagyon jó eredménnyel(végzős jogász vagyok), aztán a munkahelyemen ahol dolgozok, a teljesítményemmel ki szeretnék emelkedni, és magasabb pozicióba szeretnék 2 év múlva kerülni. Megszeretnék tanulni spanyolul :) ... Meg pár év múlva szeretnék családot, de egyenlőre a karrieremnek szeretnék élni, és minél többet tudni.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!