Nem bírom tovább. Mit tegyek?
Suliban kiakartam venni a faragómból a pengét, de nekem nem sikerült. Megkértem az egyik osztálytársamat, hogy segítsen. Kivette belőle, és elrakta. Nem akarta odaadni. Abban a pillanatban elöntötte az agyam az ideg. Nem gondoltam át, hogy mit mondok. Teljesen megbántottam.. Csak arra gondoltam, hogy vérzik a karom. Hogy lenyugtat, és elszáll pár percre a sok szar. De megfosztott ettől. Most már tudom, hogy csak segíteni akart. Bűntudatom is van emiatt, hogy így lehordtam. .Már elég régóta vágom pengével a karomat. Nagyon sokan próbálnak lebeszélni a beteges dolgaimról. Annyira jólesik.. De tudom, hogy nem tehetem ezt magammal tovább. Nem jártam még pszichológushoz. A szüleim sem tudják. A korom eléggé megfog lepni pár embert, de ennek semmi köze nincs a divathoz. 13éves vagyok, egy hetedikes lány.
Arra kérnélek titeket, hogy írjatok pár olyan dolgot, amit magam elé tudok függeszteni, és elkísér addig, amíg ki nem lábalok a depresszióból. Pár indok, amik segítségével nem leszek öngyilkos.
Köszönöm mindenkinek aki végig olvassa, és segít ebben az ügyben.
További szép napot!:)
Honan tudják , hogy vágod magad?
"Pár indok, amik segítségével nem leszek öngyilkos. "
Ha ennyire megviselt , higy beszóltál valakinek...akkor gondolj bele, hogy éreznének azok akik szeretnek ha meghalnál...szerintem ez bőven jó indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!