Hogyan tudnám oldani a feszültségemet?
Figyelt kérdés
Szerdán vizsgázok forgalomban,és tudom h legalább annyira megy h átmenjek (vezetési órákon legalábbis) de szerintem az idegesség miatt fogok megbukni...segítsetek milyen módon tudnám oldani a feszültséget _:S2010. máj. 9. 17:33
1/7 anonim válasza:
Vannak természetes, növényi alapú nyugtatók meg nyugtató teák, próbáld azokat. Megértelek, bár nekem még egy picikét odébb van a vizsga :)
Sulykold magadba: kell a jogosítvány, nincs kedvem még 11 ezret kiperkálni megint. Menni fog, jó vagyok.
Amúgy meg ha tudod, hogy jól megy a vezetés, tudod mire figyelj a vizsgaútvonalakon, nincs miért aggódnod.
2/7 haggyámán válasza:
Egy-két feles előtte mindig segít.
4/7 A kérdező kommentje:
Ma délelött megyek :D drukkoljatok
2010. máj. 12. 08:08
6/7 A kérdező kommentje:
Megbuktam :( 5-el többel mentem mint lehetett volna,komolyan csak 5el és a vizsgabitos mögöttem ült és be se nézett középre,szal nemtudom h tudta megmondani h többel mentem,de sebaj
2010. máj. 12. 21:20
7/7 anonim válasza:
sajnálom :( Mondjuk vizsgán muszáj annyival mennyi, mint amennyit a tábla mutat, hiába dudál le másik 50 kocsi.. talán majd legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!