Szerintetek mi lenne a megoldás?
Előre is bocsi, ha rossz kategóriába raktam.
Tehát, akad egy problémám, amit már elég régóta észrevettem magamon.
Régebben egy kedves, külsőségen és felszínes dolgokon alapuló ítéletek nélküli lány voltam, de mostanság ez teljesen megváltozott. Sokszor elítélem az embereket, ha úgy van, akár le is nézem őket, és néha féltékeny is vagyok rájuk, akkor is, ha nekem is hasonló, vagy akár jobb adottságaim vannak.
A külvilágtól teljesen elzárkóztam, és eléggé magányos is lettem, nehezebben nyitok az emberek felé. Régebben is kicsit félénk voltam, de simán odamentem bárkihez, most meg...
Én utálom, hogy ennyire nagyképű és felszínes p.csa lett belőlem, de egyszerűen fogalmam sincsen, hogy tudnék rajta változtatni, akárhogy szeretnék.
Szerintetek? :/ 13/L
nos ez azért van mert alakulóban vagy és az agyad kvázi olyan mint a szivacs sokmindent fogadsz be és sokminden hat rád.
mivel a világ úgy viselkedik ahogy te magad vszeg ez hat rád leginkább.
(most némiképp idézni fogok egy már korábbi válaszomból
ez 2 féleképp változhat meg
az ELSŐ h szépen végig vezeted magadnak ezt a dolgot logikádat használva. ÉS lassan rájössz h külsőségek és első látásra való ítélkezés buta és önző dolog,és megpróbálod rávenni az elméd hogy a tiszta utat lásd
a MÁSODIK sokkalta valószínűbb és fájdalmasabb. Egy történettel tudnék példálózni
"Volt egy angliai ismerősöm,lány sportos jó erőnlétű ellenben elpuhította őt a jólét.Itt konkrétan arra kell gondolni h megbeszéltünk egy 40kmes túrát a hegyekben,nyáron.
Vízet nem ivott és nem vitt mert neki "hányingere lesz tőle" igy csak icetea-t és cappy-t vitt magával.
nem szaporítanám a szót,a lényeg hogy a 40ik km végére olyan jóízűen itta meg a 35fokban melegedett ásványvizet és olyan könnyedséggel dobta félre a "salátatálját" hogy egy löncshúskonzervet egyen mintha nem lenne holnap. "
A LÉNYEG:hogyha nem saját magad változtatsz előbb utóbb egy külső körülmény fog megváltoztatni. PL be fognak olvasni neked amiért igy viselkedsz,az embereket akaratlanul ellököd magadtól,összesúgnak majd a hátad mögött stbstb.
VAGY idővel olyan dolgot élsz át /kényszerülsz megtenni amit korábban elítéltél,és így megváltozik majd a hozzáállásod.
PERSZE NYUGI azért nem ennyire sötét a dolog mint ahogy első olvasatra tűnik lehet idővel változik majd magától :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!