Miért röhögök ennyit mindenen?
Egyszerűen nem bírom ki,hogy ne röhögjek dolgokon.Sokszor még olyankor is rám jön a röhögés,amikor nem szabadna. Múltkor is volt valamilyen ünnepség és a Himnusz alatt elnevettem magam pedig tudom,hogy nem szabadna és tudom milyen komoly dolog ez,de mégsem tudom megállni.Sokszor azon is röhögök ha csend van az osztályba, vagy ha elkezd a madár csicseregni meg a kutya ugat az utcáról befele az osztályból.
Már nem egyszer jöttem ki ebből az egészből rosszul,sokszor azt hiszik a tanárok, hogy rajtuk röhögök.Általában a padtársammal röhögünk ezeken a dolgokon,elég ha csak egymásra nézünk és már röhögőgörcsöt kapunk.
Pár hónapja szaktanárit kaptunk,mert röhögtünk azon, ahogy a galamb hangot ad kixD Nemtudom hallottátok-e de sokszor olyan mintha azt mondaná,hogy 'uborka' és egész órán be nem állt a szája mi meg nem bírtuk.Mióta tél van azóta,nem hallottuk,remélem nemjön vissza tavaszra mert megzavarodokxD 16/F (padtársam 16/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!