Szerintetek hány éves kortól oké a mobil?
Figyelt kérdés
Úgy értem a saját mobil pl.:egy gyereknek2017. febr. 2. 16:46
1/7 piriiiii válasza:
Nem kor, hanem inkább helyzetfüggő. De mindenképp 10 éven felül.
3/7 anonim válasza:
Ha buszozik, vagy ilyesmi, vehetsz neki, de ne egy Iphone- t vagy ilyesmit, hanem valami kis ócskát, amivel épp hogy csak telefonálni lehet. Amúgy meg modernebb nem is kell. A mai generáció épp eléggé el van "rontva" ezzel.
4/7 Metionin válasza:
Szerintem amikortól messzebb jár suliba, utaznia kell stb. hogy tudjon szólni ha valami történik (lekési a buszt, főleg távolságira gondolok itt, nem helyire ami negyedóránként jár.) Ilyen esetben vennék neki egy ilyen 2000 ft-os egyszerű telefont.
5/7 anonim válasza:
Szerintem 7-10 éves kor körül már kell egy mobiltelefon, amivel tud telefonálni ha valami van, bármikor jól jöhet.
Netezésre meg minden másra alkalmas mobiltelefon pedig inkább 14 éves kor felett, addigra már tud mit kezdeni vele (megnézni mikor jön a busz, képeket csinálni, barátaival beszélni (mobilneten jóval olcsóbb mintha mindig hívogatná őket).
6/7 anonim válasza:
Szülő szemmel még nem tudom megválaszolni a kérdést. Szerintem nem életkorhoz kötött. Akkor amikor szükség van rá. Nem a telefont kell okolni a sok elbutult fiatalért...
7/7 anonim válasza:
"Ha drogot nem ad a gyereknek, miért vesz neki mobilt?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!