Szerintetek 12-13 éves kortól ajánlott a telefon használat?
és ha ajánljátok akkor milyen telefonokat
ha nem akkor miért nem???!
Én 12 évesen kaptam egy telefont (Nokia 3510), mivel nem a körzeti általánosba jártam, így gyakran kellett egyedül hazabuszoznom, és a szüleim így el tudtak érni.
Ha kapnia kéne, akkor az egy alaptelefon kéne hogy legyen, nem érintős wifis ilyesmi hanem amivel tud telefonálni és SMS-ezni, pl Nokia c2-01.
Nekem már 8 évesen(és összes oszt.társamnak is)
volt telefonja.Most 12 vagyok és osztály felének van wifis érintős telefonja.
Jól mondja az első ne legyen wifis mert órán elfogja vele ütni az időt és nem figyel oda. Elég neki egy Samsung s5230 Érintős, kamerás, mp3-as videózni lehet, és egyéb hasznos dolgok csakis amik hasznosak és ez pont jó neki azért is ajánlom ezt mert
Igaz vannak telefonok amikor már mindent tudnak ennél sokkal jobban
2.
Azért is mert ugye most az a menő hogy érintőképernyő. Na és hogy azért mégse menjen be az iskolába egy régi nokiával. Így az osztálytársai sem közösítik ki mert neki is menő telója lesz :)
4. vagyok És plusz olcsó is már lehet kapni 14ezerért újat
használtan pedig már 7-8ezerért :)
Nekem 11 évesen volt először telefonom (Siemens A40-es). 13 évesen használhatsz telefont, a szüleid is el tudnak így érni. De ne valami drága csúcsmodell okostelefont, inkább alapfunkciókkal. Kamera, mp3, néhány játék, stb.
Pl. Noki 6120c, Nokia 5310, Nokia 5610, Nokia n73, stb.
Hát, én 23-vagyok, nálunk anno 14-évesen ballagásra kapott valaki Nokia 3510-est, és akkor nagy király volt vele. Ettől függetlenül énis valami alap telefont adnék nekik, mert bármi van jó ha eléri a szüleit.
Bár iskolában kb max adra kitéve kikapcsoltan, vagy vmi elzárható saját szekrényben tárolva engednék telefont. Tekintve hogy anno nálunk sokan mr a "kamerás mobillal" is el tudták ütni órán az időt, az igyen facebooktól meg a "de unalmas ez a matekóra" típusú posztoktól a falra mászok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!