Van olyan ember aki nem akar elérni semmit?
Nekem voltak céljaim, de most átment minden olyanba, hogy végülis mindegy mi lesz velem, nemannyira izgat önmagam beteljesítése, nem másnak okozok ezzel problémát így nem is tartom igazán fontosnak, hogy valaki legyek/legyen valamit elérjek mert nihilista vagyok. Lehet így élni?
Van más is így hasonlóan?
Első
Abban teljesen biztos vagyok, hogy vérbeli nihilista vagyok, tény néha-néha erősebb az amikor inkább reszt üzemmódba váltok és van amikor inkább mégis valamit cselekszem. Az a baj, hogy az aktív hozzáállásom az élethez egy karnyújtásnyira van mindig attól, hogy lemondjak a cselekvésről :/
Második
Értékelem a tanácsot, de egy közmondás szerint a boldogság mint cél az egyetlen cél amit kerülni kell :)
Harmadik
A könyv felkeltette az érdeklődésem most, hogy általad értesültem ennek létéről. El is olvasom majd, mert érdekel mit fogok leszűrni belőle. Rosszabb nemnagyon lehet már a világnézetem, talán tanulok belőle valami értelmeset, legfeljebb érdekes lesz. Köszönöm!
Nem akarok en peldaul elerni semmit.Annyit szeretnek hogy legyen valakim aki szeret es legyen csaladom.
REgebb rengetek celom volt,most meg semmi.Es nem is izgat semmi.Minek?ELerek valamit s igyis-ugyis meghalok es elvesz mindenem amit eletembe elertem. Szoval ja. Nem akarok elerni semmit.
Na, elolvastam a könyvet. Érdekes, hogy kötelező olvasmány lett belőle kint, mivel olyan üzeneteket tartalmaz, ami tényleg elgondolkodtatja az embert és a hiábavalóság felé terelheti...
Érdekes könyv volt, kicsit durva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!