Mit lehet tenni, ha értelmetlennek látom az életet, és ezen semmi nem segít?
Figyelt kérdés
Nem szeretek semmit se csinálni. Nem motivál semmi. Nem akarok elérni semmit, nincsenek céljaim. Nem szeretek enni, inni, bulizni, tv-zni, netezni. Feleslegesnek érzem az életet. Utálok minden megeröltetô tevékenységet, sôt, minden tevékenységet utálok. Pszichológushoz járok, nemigen segít. Magamon sem akarok segítani, igazából nem akarom jobbá tenni az életem, mert leszarom, csak szimplán szenvedek, és ezt a szenvedést szeretném megszüntetni. Öngyilkossághoz gyáva vagyok.mvan valami más kiút?
19f
2017. jan. 25. 18:54
1/1 anonim válasza:
Hasonlóan érzek csak én nem utálok ennyi mindent szeretek dolgokat de csak ideig óráig vagyok el velük unalmas és frusztrált az élet túl nagyok az elvárásaim magammal és másokkal szemben nekem is kellene valami h jobban legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!