Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tippek hogy ne legyek olyan...

Tippek hogy ne legyek olyan zárkózott?

Figyelt kérdés
Bezárkóztam "magamba" de már szinte fáj hogy nem tudok nyitni mások felé. Mit tehetnék hogy ez változzon?
2017. jan. 23. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor egy kicsit kapd össze magad!

Ha te magad nem teszel azért hogy jobb legyen akkor sajnos nem is lessz jobb. Tudom hogy tippeket szeretnél, de azt hogy mitől van ez azt neked kell tudnod.

De egy pár ötlet: koncertre menni, valakivel ismerkedni, valahova eljárni rendszeresen... stb

A lényeg hogy tegyél érte.

2017. jan. 23. 21:02
 2/2 édua66 válasza:
Szia! Szerintem hasonló a helyzetünk. Nekem az szokott segíteni, ha apró célokat tűzök ki magam elé, például, hogy tíz percig beszélgetek valakivel, akit alig ismerek. Vagy (tőlem r ez is nagy szó) bemutatkozom egy ismeretlen embernek, akivel esetleg azonos körökben mozgunk. A lényeg, hogy gyorsan cselekedj, mielőtt meggondolnád magadat! És hidd el, sokkal jobban kedved lesz! Lehet, hogy az elején nehéz, de ha leveted a gátlásaidat menni fog.:)
2017. jan. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!