Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha nincs kivel...

Mit tegyek, ha nincs kivel eljárnom bulizni?

Figyelt kérdés
Egyedül nem szívesen megyek, mert nagyon elveszettnek érzem magam. Nem értem, hogy másoknak miért olyan könnyű barátkozni, meg idegenekkel szóba elegyedni. Számomra ez olyan lehetetlennek tűnik. A barátaim között meg nincs olyan, aki eljönne velem ilyen-olyan okok miatt.
2010. máj. 5. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22/L vagyok, én is a Rockhoz hajlok, és hasonló helyzetben, mint Te, csak én vidéki vagyok.
2010. máj. 5. 21:12
 12/16 A kérdező kommentje:
22l, költözz pestre :D
2010. máj. 5. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Mik azok az ilyen-olyan okok?:) hmm dűrerbe én is lenéznék 15-én de egyedül mennék én is váhh.. úgy meg.....:/ hány vidéki ismerősöddel mész?
2010. máj. 5. 21:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Vagy nem bulizósak, vagy totál más műfaj.

Fogalmam sincs hányan lesznek. Én lényegében azért leszek ott, mert van némi megbeszélni valóm az egyikkel.

2010. máj. 5. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Nincs kivel elmenned?

Nem is kell rendez otthon bulit és akkor nem kell senkivel elmenned majd jönnek hozzád;)

2010. máj. 5. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
15-én én is a Dürerbe készülök, és egyelőre úgy tűnik, egyedül megyek... na de kit izgat ez? Nem kell más csak a zene és egy-két sör, amitől megjön a pogózós-headbangelős hangulat :D
2010. máj. 5. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!