Hogyan teljesítsek jól? (Foci)
15 éves srác vagyok...
Nagyon szeretnék jó kapus lenni, ugyanis most vagyok 9.-es egy gimiben, és mindenki nagyon jó fociban, valaki csatárként nagyon durva, van aki hátvédként, meg sok posztban... Csak én nem.. Felém akárhányszor jön a labda, én nem merek beállni elé... Meg, ha arról van szó, hogy "most elveszem", akkor hamarabb rúgom ki a srác lábát, minthogy én a labdához érjek.. Nem tudom, hogy hogyan kéne ezt javítani.. Gyakorolni nincs lehetőség, mert a környéken nincsenek olyan barátaim, akiknek lenne ideje, és kedve ezt gyakorolni.. Edzésre nem tudok menni, mert sem időm nincs, és mivel faluban élek, így csapatunk sincs...
Mit tanácsolnátok?
Főleg most a kapusság a kérdés..
Hogyan merjek labda elé állni??
Akárhányszor hozzák felém, mindig elfutok onnan kb... Nagyon durván el tudom képzelni, ahogy hozzák felém a labdát, rábikázzák, és fejbe kap... Hogyan győzzem le ezt a félelmemet, és hogyan legyenek olyan reflexeim, hogy ne találjon fejbe a labda?
Eloszor is en is focizok kozeppalyaskent, kapus nem szeretek soha lenni epp azert amit te is mondasz, de nem ertem hogy miert pont kapus akarsz lenni, mert azoknak olyannak kell lenni aki nem felti magat semmitol...
De ha ragaszkodsz a kapus poszthoz akkor azzal tudlak biztatni hogy ha kozel viszik a labdat hozzad akkor senki nem teged fog celozni (ha normalisan jatszotok) mert golt akarnak szerezni, meg bizz abban hogy nem talal el ugy, legyel magabiztos. Masidszor pedig a tavoli loveseknel meg van idod felkeszulni
Meg akar nezhets youtubeon kapusvideokat, valamit biztosan segitenek.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!