Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekem van hogy az is probléma...

Nekem van hogy az is probléma hogy eljárjak egyközösségbe, akkor hogy teljesítsek pluszban még?

Figyelt kérdés

félek az élethelyzetektől, annyiszor kerültem már megalázó, kellemetlen szituációba. Néha úgy érzem annyi behatás ér, hogy nem is birok kilépni az utcára. És ez az egész annyira elvesz energiát hogy nem megy már teljesíteni. Melóhelyekről is kirúgnak,hobbim sincs mert ott is vagy jó vagyok-eredményes- vagy nem kellek.egyszerűen nem jó ez de nem tudom a megoldást. Rengeteg ilyen olyan 'szakembernél' jártam de kb széttárták kezüket, és még hülyének is néztek h ez nem probléma. Pedig de. Se kapcsoltaim nincsenek, se eredményeim. és ez már évek óta igy van. Csak magamban vagyok biztonságban legtöbbször úgy érzem. Ott nem vagyok kitéve az emberi játszmáknak, és öntudatlan ego harcoknak. Azonban ez igy ördögi kör..

?ás is volt igy ezzel, van valami nem kuruzslós megoldás, vagy bármi ami érdemben tud használni ?

2013. ápr. 15. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom ,hogy ilyen helyzetbe vagy. Próbálj meg valakit megkérni ,hogy kimozduljon veled ,ne legyél állandóan egyedül.
2013. ápr. 15. 12:20
 2/6 anonim válasza:
hány éves vagy ha szabad tudnom? :)
2013. ápr. 18. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
miért? amúgy 26
2013. ápr. 18. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Én utálom az embereket, de nem tudom elkerülni, hogy közéjük járjak, így muszáj elviselni.

Sajnos nem sok emberben bízok meg, mert a mai fiatalokat és tiniket elnézve katasztrofális a helyzet.

2013. ápr. 18. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Tanulj meg nevetni a magadon és szedd össze magad. Az emberek meg kedvelni fognak ha érdeklődést mutatsz irántuk, és valamilyen szinten alkalmazkodsz hozzájuk. Élvezd az életet, úgyse olyan hosszú.
2013. ápr. 19. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj ennyit.
2013. ápr. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!