Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elég csúnya gyerek vagyok 15...

Elég csúnya gyerek vagyok 15 évesen. Mennyi az esély rá, hogy megszépülök?

Figyelt kérdés
Gyúrni se szoktam, de az ha dob vmennyit rajtam, elkezdem. Ja és fiú!

2013. ápr. 4. 17:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A csúnya relatív kifejezés. Meg lehet hogy csak nagyon gyatra az önkritikád!

Küldj képet és ha akarod megmondom őszintén, de ritkán látok igazán csúnya embert. Minden embernek más-más ízlése van szóval lesz olyan akinek tetszeni fogsz.

2013. ápr. 4. 17:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Én is elég ronda voltam ennyi idősen, de huszonévesen sokszor már megnéznek az utcán a csajok, szóval fel a fejjel. :D Sportolni azért nem árt.
2013. ápr. 4. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
15 éves kora körül, ha az ember belenéz a tükörbe, ilyeneket gondol. Szóval életkori sajátosság. Azért valami kis sport, amihez kedved van, jó lenne.
2013. ápr. 4. 17:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Mert ha sportolok, miért jó? Vékony vagyok, pedig sokat eszek, és nem sportolok semmit. :/
2013. ápr. 4. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
én is elég csúnya voltam ennyi idősen, kb 19 éves koromra már viszonylag jóképű lettem
2013. ápr. 4. 17:18
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

Gyakori problémák és (hatásos) megoldások.

A szemüveg öltöztek. Ezt elismerem, de rendelkezni kell egy karakteres arccal, amin jól áll, másképp elég bugyután mutat. Amennyiben ez a bajod, keress egy hozzád passzoló keretet, vagy egész egyszerűen vált kontaktlencsére.

Mint azt írtad elég vékony vagy. Használd ki! Ha mázlid van elég alacsony testzsírszázalékkal rendelkezel, hogy már kevés edzés után is meglátszódjon rajtad az eredmény. Egy csomó mindenkinek van kocka hasa, csak gyakran eltakarja a gömb, ugye érted....

A ragyás arcra ezernyi kence van, meg jópár házi praktika. Kamillás gőzölés, mosószappan estébé.

ha a fogakkal van problémád az már neccesebb. A fogdoki ugyan meg tudja reparálni, de a nevesebbje elég húzós áron dolgozik, szóval mélyen a zsebedbe kell nyőlnod, de spórolással megoldható. Kisebb gondkora meg ott vannak a hyperszuper fogkrémek meg fogkefék.

Fiatal fióknél gyakran problémát okoz az újonnan megjelenő testszőrzet. Nem mondom, hogy legyél csiga, de az arcodat és a hónaljadat azért borotváld, a többit rád bízom. A szőr férfiassá tesz, de azért nem kéne átmenni orangutánba.

Rengeteg féle-fajta hajfazon van, szóval lehet válogatni. Semmiképp se a ma divatos (khmmmmm) felnyírt, meg mindenféle borzasztó ízéket válaszd, próbálj egyedi lenni. A hosszú haj is oké, de azt ápolni kell, meg megtartani egy vállig érő szinten.

Ne feledkezz meg a belső szépségről! Ne a mai menő arcokról vegyél példát! Bevallom sokáig azt hittem csak a tévében léteznek ilyen divatmajmok, azt gondoltam ők az elrettentő példa, de aztán néztem egy nagyot, mert ezek biza igaziak. Ha sikerül megszépíteni magad, ne nézd le a többit, próbálj segíteni rajtuk, de ne irányítsad őket, had legyenek azok, akik lenni akarnak. Az egészséges önbizalom is jó pont, ez alatt persze nem a maguktól elszállt Adoniszokra gondolok.

Nem mondom, hogy szóról szóra tarts be mindent, amit írtam, csak annyit, hogy gondolkodj rajta kicsit.

2013. ápr. 4. 17:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Fióknél?? Bocs, fiúknál akart lenni.
2013. ápr. 4. 17:34
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. ápr. 4. 17:50
 9/15 anonim ***** válasza:

Jéé..valaki aki ennyi idősen nem nagyképű és férfiú?:D

am. ha küldesz képet akkor megmondja neked egy lány,hogy mi a véleménye rólad..:D nyugi één nem egy szigorú zsűri vagyokxd :D

2013. ápr. 4. 20:41
 10/15 A kérdező kommentje:
küldök képet is üzibe, de azért ide a közösbe nem rakom ki :)
2013. ápr. 4. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!