Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elég csúnya gyerek vagyok 15...

Elég csúnya gyerek vagyok 15 évesen. Mennyi az esély rá, hogy megszépülök?

Figyelt kérdés
Gyúrni se szoktam, de az ha dob vmennyit rajtam, elkezdem. Ja és fiú!

2013. ápr. 4. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ide is küldenél, légyszi? :D
2013. ápr. 5. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
jó ha sportolsz, főleg ha sovány vagy amúgy
2013. ápr. 5. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Tanulj egy jó keresőképes szakmát!

Utána , ha jól csinálod nettó 180 ezer Ft körül keresel, és utána lesz nőd. Ez csak a fiataloknak fontos, idősebb korban már nem, hogy nézel ki.

2013. ápr. 7. 18:57
 14/15 anonim válasza:

Nem kell parázni. 100%. A lényeg, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen van.

A fényes bőrre használj rendszeresen tonikot és arclemosót. Ha pattanásos vagy, van már olyan pattanás elleni szer, ami szinte azonnal hat, illetve van olyan is, ami már takar is (olyan bőrszínű).

Először járj gyúrni, úgy kicsit megizmosodsz, azt szeretik a lányok, azátn később válts át valami igazi sportra: bringa, stb...

Használj dezodort, de csak módjával. A jó dezodor nem elfedi, hanem kiemeli az illatod. Kérd meg egy lányismerősödet, hogy segítsen neked keresni egy jó dezodort, aztán hallgass a véleményére. A lányok amúgy is szeretnek vásárolni :) De ha már ott van, kérd ki a tanácsát, hogy szerinte mit kellene csinálnod. Lehet, furcsa amit mondok, de ha újra 15 éves lennék, ezt tenném. De most 38 vagyok :D

Ja, és még valami: nekem egyszer azt mondta egy ember, mikor azon keseregtem, hogy milyen vékony vagyok, kilátszanak a bordáim, hogy 40 felé majd azon fogok szenvedni, hogy lefogyjak. A legtöbb férfi ugyanis ilyen. Most 100 kg. vagyok és tényleg le kellene adnom néhány kilót az egészségeshez... Szóval, fel a fejjel!

2013. máj. 26. 16:06
 15/15 anonim válasza:
küldj nekem is képet:)
2013. jún. 17. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!