Baj, ha 14 éves fiú létemre egyáltalán nem érdekel a foci?
Footballundor...sújos betegség...
Bárcsak ilyen bajai lennének mindenkinek...:D
Egyébként gondolom azért érzed ezt olyan nagy dolognak, mert az osztálytársaid, a körülötted lévők nagy focirajongók és te hozzá sem tudsz szólni a témához. Ez később el fog múlni, ha már nagyobb lesz az ismeretségi köröd és akkor majd rájössz, hogy nem baj. Nem te vagy az első és egyetlen fiú akit kicsit sem izgat a foci, de még más sportok sem.
engem se érdekel a foci, szerintem marha unalmas.. nincs előttem a kép, hogy valaha is le üljek a tévé elé nézni egy meccset. játszani inkább, de az is erősen felejtős.
17/F
Én is 16éves fiú vagyok, és engem se izgat.
Unalmas, sok hülye rugdossa a labdát, azt cső.
18 éves vagyok, olyan szempontból érzem rosszul magam hogy ez egy újabb "ürügy" arra hogy ne érezzem jól magam az osztálytársaimmal, a legtöbbjük ugyanis egésznap tudna erről beszélni, míg én le sem szarom, de nyilván én vagyok a nagyképű:\
ami meg engem érdekel azt meg ők nagyívben elkerülik ezért ezeket nem is merem felhozni témának mivel nem lesz jó vége...egy<sok ellen
de jól írta vki fentebb, ha kiterjeszted az ismeretségi körödet tök jó témákról tudsz majd beszélgetni a focin kívül..suli, ez van:\ azt sajna ki kell bírni még ha nem is érzed túl jól magad..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!