Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pszihológushoz kéne járnom?

Pszihológushoz kéne járnom?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Voltam már féllábbal a sírban, akkor pszihológushoz kellett járnom. A sötét gondolatok eltűntek. Azóta találkoztam a szerelmemmel. Azonnal egymásba szerettünk, és kirángatott a depresszióból, segített szépnek látni a világot.5 hónapja vagyunk együtt és nagyon erős a kapcsolatunk.Viszont volt nem 1 dolog ami közénk állt majdnem, de túlvészeltük. Viszont... A barátom is nagyon érzékeny a családi háttere miatt. Én is próbálok erőtvenni magamon hogy őt segítsem , támogassam lelkileg és biztosítsam neki ami hiányzik , és a támasza legyek és ő is teljes mértékben támogat engem.Most jó volt minden, de egy 2 hete folyamat azt álmodja hogy megcsalom őt, vagy elhagyom.Sírva ébred fel.. SOHA nem csaltam meg és nem is fogom, mindennél jobban szeretem és ezt ő is nagyon jól tudja. Viszont mikor elmeséli részletesen mit álmodott, és én próbálnám megvigasztalni, a végén engem kell, ugyanis akaratlanul is de mintha bellűl megfeszítenék a mellkasom, a torkom gombócban van és máris zokogok. Na ez odáig szokott fajulni, hogy alig kapok levegőt, nem bírok leállni , ordítani szoktam hogy nem akarom őt elvesziteni,van hogy magamat ütöm, többször elismétlek egy szót rezzenéstelen arcal a barátom elmondása szerint, előre hátrahintázom.Ő szokott lenyugtatni de van hogy nem sikerül neki akkor már szigorúbban és erélyesebben szól rám mert máshogy nem bírok leállni. A múltkór több mint 2 órán keresztűl zokogtam. Az emberek a környezetemben nem 1x mondják hogy nagyon sápadt vagyok és látszik rajtam hogy valami nincs rendben. Félreértés ne essék, őrűlt nem vagyok! És boldog vagyok a barátommal nagyon szeretem őt, de amióta ilyeneket álmodik ez jön ki rajtam. És a depressziómkór is ezek voltak a tünetek, néha azt érzem hogy felesleges a létem.. Igazából csak a barátom miatt nem kisérelem meg aztz amit régen. A barátom támogat és szeret azt mondja sosem hagy el de szerinte menjek el pszihológushoz, elkísér. De én nem tudom néha kezdek félni magamtól, mintha nem is én lennék. :( Mi legyen ? :( Normális válaszokat légyszives. :( 18=L

2017. jan. 16. 12:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el! Vesztenivalód nincs, és biztosan tud neked segíteni. :) Lehet nincs nagy baj, de egy szakember csak jobban megfogja tudni neked mondani, hogy ez mitől van.
2017. jan. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!