Mi van velem? Nem értem hogy ez miért van!
Figyelt kérdés
Már több napja nincs étvágyam...amikor elkezdek enni rogton hanyingerem lesz, vagy csak egyszeruen elmegy az etvagyam...nem is eszek annyit...és lehangoltabb is vagyok...a családban most van pár probléma de nem hiszem hogy összefügne ezzel...az iskolában az osztálytársaim is észrevették hogy valami nincs rendben...de most nem értem hogy ez miért van!2017. jan. 14. 20:46
1/2 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megválaszolni magadban kell végig gondolnod.
Mikor kezdődtek ezek a panaszok?
Mi történt veled ekkor?
Hamar rájössz az okára. Minnél előbb változtass rajta mert nagyon nem jó ha nem eszel!! Ha már az osztályban is észre vették komoly baj lehet. Mellesleg igencsak összefüggésben lehet a családi problémákkal. Az is jót tehet ha csak kibeszéled valakivel mondjuk egy jó baráttal.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszönöm hogy válaszoltál:)
Felhívtam a kékvonalat...ő szerintük is a család lehet a baj...az evéssel kapcsolatban meg majd elmegyek orvoshoz
2017. jan. 15. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!