Miért senkisem akar velem barákozni?
Figyelt kérdés
Senkise akar velem barátkozni van egy legjobb barátnőm akit a tavaly nyáron ismertem meg és egész nyárt együtt töltöttük nagyon örültem hogy van egy legjobb barátnőm sajnos ő egy másik suliba jár és az osztály társával nagyon jobba van mostanába őt hivja minden hová engem meg le szar nem tudom miért ilyen velem és az én osztálytársaim nagyon undokok hozzám pedig nem ártottam nekiek semmit folyton le néznek pedig ugyan olyan vagyok mint ők szoval teljesen egyedül vagyok egy barátom sincs mit tegyek?2016. dec. 18. 11:34
1/8 Adidas43 válasza:
Legyel egy kicsit humorosabb,nyitottabb,eseteg te kezdeményezte először ne várd az osztalytarsaid!😉
2/8 anonim válasza:
Hogy undokok veled?
Mit csinálnak mások, amit veled nem lehet?
3/8 A kérdező kommentje:
Hát csúfólnak ilyenek..:(
2016. dec. 18. 12:13
5/8 A kérdező kommentje:
hát hogyha felelek és valamit nem úgy mondtam akkor egész szüneten azzal cseszegetnek
2016. dec. 18. 13:23
6/8 anonim válasza:
Például?
Amúgy mivel töltöd ott a szüneteket?
7/8 A kérdező kommentje:
mind1
2016. dec. 18. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!