Higgyek a többieknek, vagy hallgassak a szeretteimre? 13/l
A szépség relatív. Van, aki szerintem nagyon szép, míg mások csúnyának tartják és fordítva.
Ne hidd el, hogy csúnya vagy! Voltak, vannak és lesznek emberek, akik szemében nem vagy szép. Voltak, vannak és lesznek emberek, akik szemében gyönyörű vagy.
Engem például sokan csúfoltak. Én elhittem nekik, hogy ronda vagyok. Az önbizalmam nulla volt. Szörnyű volt. Talán kicsit segített, mikor 16 évesen jött az első valódi barátom, akivel együtt voltunk, bár nem sokáig. A lényeg, hogy ő szépnek tartott, nyilván ha nem tetszettem volna neki, nem is jött volna velem össze. Ráadásul ő igencsak jól nézett ki. Szóval valamit dobott az önbizalmamon, ami mondjuk megint a nullához közelített a szakítás után. 17 évesen viszont megismertem valakit, azt a fiút, ill. ma már férfit, akivel a mai napig együtt vagyunk. Ő teljesen feltornázta az önbizalmam. Mellette szépnek érzem magam. A kisugárzásom teljesen más lett és hidd el, a kisugárzás rengeteget dob a szépségen is. Ma is találkozok olyan emberekkel, akiknek nem tetszem. Ma viszont már nem érdekel, mert ma már tudom, tényleg tudom, hogy sokaknak viszont igenis tetszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!