Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Higgyek a többieknek, vagy...

Higgyek a többieknek, vagy hallgassak a szeretteimre? 13/l

Figyelt kérdés
Az osztályomból mindenki azt mondja hogy nagyon csúnya vagyok! Folyton csúfolnak, és zaklatnak ezzel meg mindennel! Iskolát szeretnék váltani de félek hogy ott is ez lesz! Megkérdeztem a szüleimtől, és a kedves ismerőseimtől hogy csúnya vagyok-e. Azt mondták nem. Sőt! Nagyon szép vagyok! Akkor most kinek higgyek? Légyszi! Segítsetek!!! KÖSZI!!!

2017. jan. 9. 21:27
 1/7 anonim válasza:
Szerintem is szép vagy :)
2017. jan. 9. 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Te ezt mégis honnan veszed?!?
2017. jan. 9. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyen eszed, mi az, hogy csúnya vagy? Mindenki olyan, amilyennek az Isten teremtette, ezt így el kell fogadni és kész. Mindenki szép a maga módján, te is az vagy. Mellesleg, amikor kb. 7.-es voltam, senki nem tudta kiverni a fejemből ugyanezt. De aztán rájöttem, hogy tök hülye vagyok, mert attól lennék igazán csúnya, ha egész nap lógó fejjel kullognék világfájdalommal az arcomon, mert én csúnya vagyok, így erőt vettem magamon, és mára sikerült elhitetnem magammal, hogy én is vagyok olyan, mint a többiek. Tedd ezt te is, fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy.
2017. jan. 9. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
A szüleidnek van igazuk. :)
2017. jan. 10. 17:50
 5/7 anonim válasza:

A szépség relatív. Van, aki szerintem nagyon szép, míg mások csúnyának tartják és fordítva.

Ne hidd el, hogy csúnya vagy! Voltak, vannak és lesznek emberek, akik szemében nem vagy szép. Voltak, vannak és lesznek emberek, akik szemében gyönyörű vagy.

Engem például sokan csúfoltak. Én elhittem nekik, hogy ronda vagyok. Az önbizalmam nulla volt. Szörnyű volt. Talán kicsit segített, mikor 16 évesen jött az első valódi barátom, akivel együtt voltunk, bár nem sokáig. A lényeg, hogy ő szépnek tartott, nyilván ha nem tetszettem volna neki, nem is jött volna velem össze. Ráadásul ő igencsak jól nézett ki. Szóval valamit dobott az önbizalmamon, ami mondjuk megint a nullához közelített a szakítás után. 17 évesen viszont megismertem valakit, azt a fiút, ill. ma már férfit, akivel a mai napig együtt vagyunk. Ő teljesen feltornázta az önbizalmam. Mellette szépnek érzem magam. A kisugárzásom teljesen más lett és hidd el, a kisugárzás rengeteget dob a szépségen is. Ma is találkozok olyan emberekkel, akiknek nem tetszem. Ma viszont már nem érdekel, mert ma már tudom, tényleg tudom, hogy sokaknak viszont igenis tetszem.

2017. jan. 17. 20:49
 6/7 1112 ***** válasza:
Valamennyire szubjektív, hogy szép vagy-e. De amúgy, hogyha ragyogsz, mert nem figyelsz rájuk el hiszed magadról, hogy szép vagy, vagy nem foglalkozol vele, akkor majd nem fogsz ezen stresszelni, és szép leszel, mert meg tud szépíteni a kisugárzásod is. Amúgy ne figyelj a csúfolódókra, ők meg bunkók és buták. Alacsony tudatszinten vannak, ne hagyd, hogy felhúzzanak, vagy megsértsenek, csak hagyd ott őket, vagy ha ez nem lehetséges, egyik füleden be, másikon ki. Amúgyis, kit érdekel, hogy szép vagy-e, a lelked legyen szép! Hogyha kedves vagy, az is meg tudja szépíteni a külsődet is, mert nem arra figyelnek, hogy hú de nem szép - amúgy nem tudom, te mennyire vagy nem szép vagy szép- hanem arra fognak figyelni, hogy ott van valaki, akit szeretek. Persze nem a csúfolódás értelmiszínvonalán lévők. Hát amúgy igen, máshol lehet, hogy értelmesebbek az emberek. Nem tom pl, hogy vannak-e ott barátaid, mert tényleg lehet, hogy jobb lenne iskolát, vagy legalább osztályt váltani. Másik osztályban is hátha vannak barik, folyosón a mostaniak is be tudnának megintcsak szólongatni, de mondjuk hátha lenne aki megvéd, de mondjuk nem tudom. Meg azt se tudom, hogy mennyire van átfedés másik osztállyal a tanárok között, lehet, hogy pont nem jobbakat fognál ki. Hát amúgy nemtom, én asszem , talán iskolát váltanék a te helyzetedben. Ja de amúgy addigis, a többiekkel ne törődj, rá se ránts, majd kinövik, hogy ne piszkáljanak senkit a genetikai adottságai miatt, ha nemszépnek találnak, ha irigyek a szépségedre. Amúgy azért van kedvük szekálni talán, mert látják, hogy nagyon sebezhető vagy, és veled ezt megtehetik. Egyik füleden be, másikon ki, és majd ha nem reagálsz rá mégegy arcizomrándítással se, majd megunják, mondjuk ehhez jó nagy önuralom kell. Hát a mi osztályunkban még pl 5.-ben volt csak, hogy külsejével szekált valaki valakit, 7.-re már bőven kinőtte ezt mindenki. Szóval lehet, hogy tényleg érdemes lenne váltani, ha ezeknek addig terjed az intelligenciájuk, hogy nincs jobb dolguk, csak ezzel tudják elfoglalni magukat. Elég sajnálni valók, ha innen nézzük, meg szegényes a lelkiviláguk vagy mi. Szánalmasak, próbálj nem foglalkozni velük. Ne vedd fel , amit csinálnak, az nem a te inged, ne vedd magadra, különben is senkinek semmi köze hozzá, hogy hogy nézel ki.
2017. jan. 17. 21:02
 7/7 1112 ***** válasza:
*Ja és hát el tudod dönteni egyedül, egy tükör segítségével is, hogy mennyire vagy szép, és hogyha nem is lennél szép, akkor is fogadd el magad, és ne érdekeljen , mások mit mondanak.
2017. jan. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!