Miért történik ez? Valahogy semmi sem jön össze.
Valahogy úgy érzem, hogy engem senki sem becsül meg
. Eddigi életem során mindig akadályokba ütközöm és nem tudok kiteljesedni. Mindig csak küzdök...szinte mindenért és soha semmi sem jön össze. Már egy ideje táncolok. Állítólag nagyon ügyes vagyok, a csoport legjobbja, tegnap viszont egy másik lány került a versenycsoportba(amit egyszerűen nem értek) nagyon sokat fejlődtem mert én akartam a legjobb lenni(nem vagyok ilyen nagyképű csak kétségbe vagyok esve) és mégsem én lettem "kiválasztva". Másik eset: nem volt még barátom de most felbukkant egy srac. Nagyon bejön és sokat beszélgetünk. Eddig azt hittem ebből lehet valami, de tegnap elmondta legjobb baratnőm, hogy már régota beszélgetnek és valószínű, hogy tetszenek egymasnak. Egyszerűen egy senkinek érzem magam. Mintha senki sem venne észre. A kérdésem az lenne, hogy mit tegyek hogy csak szimplán boldog legyek? Köszönöm, hogy végigolvastad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!