Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy nem kívánom már ugy a barátnőm, mi történik?
Ha nem a külsejébe szerettél bele, akkor mivel magyarázod, hogy a barátnőd még ilyen apró dolgokban sem hajlik kompromisszumra? Mi lesz még később?!
Na látod, hogy de, a külseje alapján választottad...
Uh, ez elég rosszul hangzik, pedig lány vagyok és én szégyellem kicsit magam a barátnőd helyett...
Az van szerintem, hogy nagyon nyeregben érzi magát, és mivel már nincs se rózsaszín köd, sem az, hogy csak néha taliztok, teljesen berendezkedett "normál" üzemmódba. Sajna ez van, valamilyen szinten mindenki megjátsza magát, ha csak randizni megy, nyilván fürdik előtte, borotválkozik, fogat mos...
Hát én megpróbálnám elmondani neki, hogy igaz, hogy 4 éve vagytok együtt, de azért te nem így szerettél bele, hanem ápolt verzióban és nem dirigálósan. Ezt mindenkinek meg kell értenie, még ha kicsit bántó is. Te sem lepődnél meg, ha a barátnőd nem kívánna, mert szépen megváltoztál kicsit rossz irányba. És ha ezt elmondod, hátha megpróbál változtatni. És akkor szerintem te is újra beleszerethetsz.
Lényeg, hogy ne érezze annyira nyeregben magát...
Esetleg nem lehet, hogy a barátnőd depressziós vagy kezd azzá válni?
Mert általában a depressziós emberek ilyen érdektelenek a saját maguk és a környezetük irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!