Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Huszonévesek, veletek is...

Huszonévesek, veletek is előfordul néha, hogy napokig ki sem mozdultok a lakásból?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 23:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vizsgaidőszakban igen, meg télen.
2010. máj. 8. 07:20
 12/15 balazs00xx ***** válasza:

nagyon ritka az olyan nap hogy egész nap otthon vagyok:D

mindig van dolgom , vagy haverok csinálnak:D

2010. máj. 8. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Velem is előfordul, különösen télen. Bár vidéken élek, nem nagyon megyek ki a kertbe csak úgy. Városi lány maradtam.
2010. máj. 8. 10:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Velem is előfordul, pedig nem szeretek bent ülni :(
2010. máj. 8. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Én sokszor hetekig nem megyek sehová.

Mennék, de nálunk nincs lehetőség semmire. Van disco, de az nem az én világom. Nem tetszik a "zene"...

Olyan, ami engem is érdekelne nincs.

És mivel különc vagyok barátaim se nagyon vannak itteniek meg pénzem sincs szóval maradok itthon.

Nem mondom, néha jó lenne kimozdulni, de úgy tervezem, hogy majd elköltözök innen és akkor eljárok több helyre. Mert itt az isten háta mögött nem tudok hová menni. Az utazgatás meg több energiát elvesz ráadásul akkor mire odaérek elfogyott a pénzem. Na mindegy.

Maradok itthon, gépezek, msnezek, tvzek, zenét hallgatok, festek, itthonról dolgozom stb. Nem zavar különösebben mert van elég problémám így is. Család, pénzügyek stb.

Majd később ha lesz saját kis életem akkor eljárok, nekem így is megfelel.

20/L.

2010. máj. 13. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!