Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem szeretem a szüleimet?

Figyelt kérdés

2016. dec. 31. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Attól még, hogy anyád megszült nem muszáj szeretni. Van amit ki kell érdemelni nem adják csak úgy. Némelyik szülő vagy rokon rosszabb, mint bármelyik idegen. Szóval nem feltétlenül vagy rossz.
2016. dec. 31. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért érzed úgy, hogy rossz embere vagy azért, mert nem szereted a szüleidet?

(menj el egy pszichológushoz)

2016. dec. 31. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom, hogy jó vagy rossz ember vagy, de a Biblia is annyit mond, hogy tiszteld apádat és anyádat! Szóval azt megteheted, ha nem is szereted őket, a viszonyt nem kell még rosszabbá tenni.
2016. dec. 31. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

A Biblia egy egyházi irat, amiben Isten több, ártatlan embert ölt meg, mint a gonosz, akitől védte az embereket.

Miért higyjek neki?

2016. dec. 31. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyszülők ( Nagymamám, főleg, jóval a II. Világ Háború vége előtt született, még abban a régi világban, vallásosak volta, nekik az adott erőt a mindennapokban, tisztelték a szüleiket, akkor is mikor olyat tettek a gyerekekkel szemben, ami elég kellemetlen, de akkoriban elfogadott dolog vol. Más kort írunk, a családban mások is vallásosak, én nem, én nem érzem magaménak a " Bibliát" akinek szüksége van rá, hajrá, ő döntése.

Tiszteltem a nagyszüleimet, apám meghalt, anyám maradt egyedül, ő tett olyan dolgokat, amiket felnőtt fejjel nem úgy kellett volna. Nem nekem kellett volna gondolkodnom anyám helyett, 16+ éves koromtó, de ez van, ezért nagyon utálom mert felelőtlen... De ez van, már több éve nem beszélek vele, hogy ne legyen veszekedés.

Ha valami baj van, persze ott vagyunk, de ennyi.

Utálhattok ezért, én így látom. Inkább élek egyedül, mintsem a veszekedés legyen minden nap....

2017. jan. 1. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szüleidtől is függ, én anyám meghalt pár éve, de ha nem tette volna, valószínűleg én segítenék neki benne. És senkinek sincsen joga ezt eldönteni, hogy helyes e, vagy nem, mert nem őt nyomorította meg, hanem engem...
2017. jan. 1. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!