Miért hiszi azt a legtöbb ember, hogy még kell felelni bárkinek is, amikor nem kell?
"Belénk nevelik elnyomóink,hogy még kell felelni másoknak.Nem kell megfelelni,hanem önmagunknak kell lenni. Gyűlölöm a megfelelési kényszert és a sznobizmust."
Vigyázz, mert félreérthető, amit mondasz! A rossznak NEM SZABAD megfelelni, a haveri társaságnak, aki belevisz a rosszba. De ahogy mondod, ebből a "ne feleljünk meg másoknak" szöveg félreértelmezéséből született meg a "kamaszkori lázadás" címszó alatt az az elmebaj, amit a legtöbb kamasz produkál. Azt mondja, hogy lázad, meg hogy egyéniség, de csak odáig jut, hogy szemtelen tanárokkal, és b*szogatja a legrendesebb tanulókat. EZ NEM LÁZADÁS!! Ez nem nem meg felelés! Ez szimpla gonoszkodás! De van, aminek MEG KELL FELELNI! De csak annak, ami jó, ami építő, ami előbbre viszi a társadalmat és az egyént! És nem szabad megfelelni a rossznak, a radikális elnyomó nézeteknek, vagy éppen megjátszani magunkat mások előtt, csak hogy elfogadjanak. Én magam is a jóhoz igazodok, a jó dolgoknak akarok megfelelni, normális életet élni, és tartani magamat ahhoz a nézeteimhez, amit vallok, és amiről tudom, hogy igazam van!
részben igaz, részben nem.
Ha meg akarok élni és pénzt akarok keresni, akkor meg kell felelnem az adott állásra kiírt feltételeknek. Ha vállalkozó vagyok és el akarom adni a termékem/szolgáltatásom, akkor is meg kell felelnem a vevők igényeinek!
Persze csak azt lesni, hogy mások mit mondanak, az hülyeség és beteges is!
Nem kell megfelelni senkinek csak egyvalakinek...nézz a tükörbe. Az előző válaszolóknak nyilván lövésük sincs mekkora agymosott barmok,akiknek megfelelési kényszerük van. Kérdező,te ne legyél olyan!
Azért hiszik azt mert ostoba idióta konformista csürhe,akik a mainstream média hazugságain nőttek fel,és aki nem azt szajkózza,amit ők azt lehurrogják,hogy fújkonteó,büdöskonteó,nemszabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!